dziadek Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 puk pukjest tu kto?? ukryty smok , przyczajona jaszczurka
dawidos89 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Potrzebuje ktoś z was może jakieś kosmetyki do auta bo będę niedługo robił zamówienie dla siebie więc można się przyłączyć ShowCarShine - Detailing Shop ?
adadur Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Potrzebuje ktoś z was może jakieś kosmetyki do auta bo będę niedługo robił zamówienie dla siebie więc można się przyłączyć ShowCarShine - Detailing Shop ? na wiosnę może bym coś wziął ...
Patrykbor Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Buszek słyszałem że przyszłą żonę to se kupiłeś
dziadek Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Ogłoszenia - Elbląg w portEl.pl opis jakby jakiś sprzedawca w sklepie motoryzacyjnym był właścicielem
GRazny Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Ogłoszenia - Elbląg w portEl.plopis jakby jakiś sprzedawca w sklepie motoryzacyjnym był właścicielem ja bym nie brał... ostatnio widziałem rozkraczoną na skrzyżowaniu
Buszek Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Buszek słyszałem że przyszłą żonę to se kupiłeś Tzn?
Patrykbor Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Wiem gdzie auto poszło,dzisiaj gadałem z twoim tatą pod kościołem
Buszek Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Wiem gdzie auto poszło,dzisiaj gadałem z twoim tatą pod kościołem No poszło do tesciakow jako drugie auto:decayed: ale good bo wiem ze w dobrych rękach chociaż, mieli brać cos pózniej ale te im sie podoba i wzięli od nas:naughty:
dziadek Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Wiem gdzie auto poszło,dzisiaj gadałem z twoim tatą pod kościołem No poszło do tesciakow jako drugie auto:decayed: ale good bo wiem ze w dobrych rękach chociaż, mieli brać cos pózniej ale te im sie podoba i wzięli od nas:naughty: ryzykowne bo jakby coś to córy nie oddadzą - no chyba że o to chodzi takie wyjście awaryjne
Buszek Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Wiem gdzie auto poszło,dzisiaj gadałem z twoim tatą pod kościołem No poszło do tesciakow jako drugie auto:decayed: ale good bo wiem ze w dobrych rękach chociaż, mieli brać cos pózniej ale te im sie podoba i wzięli od nas:naughty: ryzykowne bo jakby coś to córy nie oddadzą - no chyba że o to chodzi takie wyjście awaryjne :polew: nie chcialem im sprzedawac bo wiadomo, moze sie cos zepsuc czy cos, ale oni powiedzieli ze im sie podoba i ok, pozatym moj tata i jej zawsze jjakby cos sie dzialo to naprawia:decayed:
dziadek Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 to teraz co? "motór" na wiosnę tak jak w planie było ?
Buszek Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 to teraz co? "motór" na wiosnę tak jak w planie było ? plan chyba sie zmieni, bedzie autko, ale nie chce zapeszac.. co moge napisac to bedzie cos klasycznego:decayed:
dziadek Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Jutro spot !!!!!!!!!!!! Żeby mi tylko nikt nie marudził że nie może
adadur Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 DOBRA!!!! na 18.00 pod halą auto mam w zasadzie poskładane, licht paket funkcjonuje z S-line brakuje mi tylko podsufitki i siedzeń ale te drugie sobie daruje bo różnicy nie odczuje chyba że w full elektryce , błędy pousuwane ... masa błędów, jeszcze drugi kluczyk do przypisania został bo leżakuje w domu
Buszek Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 adam wez vaga jak cos wpadnie moj tata moze swoje i nowy wlasciciel mojej jak da rade to byscie lookneli:decayed:
Patrykbor Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Jak mi się uda to przybiegnę
GRazny Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 bede... może sie spóźnie Dziadek weź olej!!!
Rekomendowane odpowiedzi