bielik Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Pany warto się pchać do jakiegoś ASO na wymianę opon? Tak się zastanawiam bo ostatnio mojemu koledze wgięli próg w Astrze w jednej z Elbląskich wulkanizacji do KALINKI jedź. tam promocję mają :grin:
voytek80 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 hejka chopaki , czy macie namiary na ten sklep z akumulatorami w Elblingu co go kiedyś polecaliście . Mój aku już ledwo dycha na rozruchu no i bedzie trza wymienić. A przy okazji jaki byście mi polecili do mojego AJM. Pozdrawiam
adadur Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Jak masz ori aku spisz wartość Ah z niego i kupuj tej samej wielkości (nowsze mają z reguły lepsze parametry jak np. prąd rozruchowy ale patrzy się pojemność), możesz też spr. po kodach wyposażenia jakiej wielkości ma być aku. Kupując zwróć uwagę na położnie + i - (patrząc od strony klem "-" z lewej, "+" z prawej) Srebrny Bosch S5 i srebrna Varta mają 100% identyczne obudowy więc i środek musi być identyczny lub niemal taki sam. Na pierwszy montaż trafiają się często MOLL i Varta, choć słyszałem że nasza Centra (należy do Exide) produkuje na pierwszy montaż teraz dla VW z tym że niby są identyczne z jakimś modelem ale w innych obudowach i trochę różnią sie jakością. namiar na gości - wpisz allegro aku i Elbląg ps. jak miałem AJM to swego czasu udało mi się po nr VAG namierzyć taki nowy aku oryginalny ... był w cenie Boschów i Vart więc wziąłem.
vauxhall95 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Panowie macie moze 16 na sprzedaz alu/stalowki.
adadur Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 ta mam alu ... jedną sztukę ori audi ... 80zł
bielik Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 ja też jestem chętny!! na spot oczywiście:decayed:
Patrykbor Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Łukasz przegub mi strzela . Przyjmę cenę prosto na klatę
dziadek Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Łukasz przegub mi strzela . Przyjmę cenę prosto na klatę wystarczy nie skręcać
Patrykbor Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 na którą do roboty jeździsz teraz . Jeżdżę prawie codziennie do Pasłęka i i widzę tylko twoje M , a ciebie ni chu chu ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- Aha a gdzie jakieś wyniki na endomondo
dziadek Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 na którą do roboty jeździsz teraz . Jeżdżę prawie codziennie do Pasłęka i i widzę tylko twoje M , a ciebie ni chu chu ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- Aha a gdzie jakieś wyniki na endomondo a to działa jak się samochodem jeździ? toć ja dupska nigdzie bez auta nie ruszam jutro np do roboty jadę w okolicach 8.00-8.30 , dziś jechałem o 7.00
Patrykbor Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Weź dziewczyny i idź na spacer A ja przeważnie koło 8 jestem
dziadek Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Weź dziewczyny i idź na spacer A ja przeważnie koło 8 jestem czym jedziesz - kolor ? marka? typ? może kiedyś cię dojrzę
bielik Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Łukasz przegub mi strzela . Przyjmę cenę prosto na klatę Przegub Metelli 135 zł a Kamoka ze słowacji 75 zł. daj dzisiaj znać to na jutro będzie.
dziadek Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Łukasz przegub mi strzela . Przyjmę cenę prosto na klatę Przegub Metelli 135 zł a Kamoka ze słowacji 75 zł. daj dzisiaj znać to na jutro będzie. Patryk z z twoimi przebiegami to bym brał ten tańszy
Patrykbor Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Weź dziewczyny i idź na spacer A ja przeważnie koło 8 jestem czym jedziesz - kolor ? marka? typ? może kiedyś cię dojrzę
GRazny Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Adaś... melduję że mechanizm podnoszenia szyby szlag trafił
Rekomendowane odpowiedzi