bielik Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 co Wy tak z tymi hondami??? ja nie gustuję w japończykach. rafi ty też kupiłeś hondę??
Patrykbor Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Ja Hondy na myśli nie miałem. A Rafa kupił Hondę
!rafi Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 rafi ty też kupiłeś hondę?? Wiadomo trafiła się taka że żal było nie brać PS: normalni ludzie w końcu widzą że to bezsensu i sprzedają Audi
bielik Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 rafi ty też kupiłeś hondę?? Wiadomo trafiła się taka że żal było nie brać PS: normalni ludzie w końcu widzą że to bezsensu i sprzedają Audi :grin:
dziadek Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Do 20 tys to ja bym brał jako rodzinne auto : focus 2 , astra 3 , golf 5 ... e tam. to nie auta. tym razem mam zamiar kupić w końcu jakiś napęd na tył też można
adadur Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Do 20 tys to ja bym brał jako rodzinne auto : focus 2 , astra 3 , golf 5 ... e tam. to nie auta. tym razem mam zamiar kupić w końcu jakiś napęd na tył też można kupuj furacza w dobrym stanie, młodym roczniku i za dobrą kasę ... reszta się nie liczy
bielik Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 dziadek a jak tam się sprawuje nowy nabytek??? Adaś masz rację. to powinno być kryteriami zakupu ale jakoś mnie ciągnie do RWD
!rafi Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 dziadek a jak tam się sprawuje nowy nabytek??? potwierdzam ze za***rdala i dobrze dowozi browar
adadur Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 dziadek a jak tam się sprawuje nowy nabytek??? Adaś masz rację. to powinno być kryteriami zakupu ale jakoś mnie ciągnie do RWD Znaczy się Lexusa się zachciewa
dziadek Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 dziadek a jak tam się sprawuje nowy nabytek??? Narazie - wywaliłem klapki , zmieniłem podciśnienia , wyczyściłem przy okazji EGR choć o dziwo był całkiem czysty... teraz po wypłacie pora na olej i filtry...do robienia mam jeszcze termostaty i coś z wentylatorem chłodnicy bo błąd mam jak INPE podłączyłem
Patrykbor Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Ma ktoś chęć na asystowanie mi przy wymianie rozrządu w Seju.
dziadek Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Ma ktoś chęć na asystowanie mi przy wymianie rozrządu w Seju. Kiedy? Moze ma kto ochotę jechać jutro na pokazy na lotnisko w królewie? gdzie w końcu dostałeś te wężyki??? W intercasie silikonowe bez oplotu a w agromie z oplotem
Patrykbor Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Za dużo roboty na ogrodzie ku... mam to jutro się z domu nie wychylam. A rozrząd w tygodniu jak odbiorę alternator, bo musze jutro zawieść na wymianę łożysk i przegląd.
!rafi Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Ma ktoś chęć na asystowanie mi przy wymianie rozrządu w Seju. Pijemy?
Patrykbor Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Mi przy robocie się ręce trzęsą to będę musiał Alternator muszę kupić nowy stary jest pęknięty ,ale nowy znalazłem za stówkę na alledrogo
bielik Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 a co tam w tym królewie będzie?? ja bym pojechał ale tam pewnie będzie cholernie głośno i mały będzie przerażony
dziadek Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Głośno , głośno było, dla takiego malucha zbyt głośno
Rekomendowane odpowiedzi