bielik Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 noszę się z zamiarem sprzedaży peugeota. tylko z drugiej strony zastanawiam się co jej kupić. macie jakieś sugestie?? wymagane 5d dziadek gdzie najlepiej zrobić polerkę???
Patrykbor Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Właśnie też Hanke bym przypicował po tym j**anym płynie do spryskiwaczy
bielik Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 a mi w małym dach blaknie. niby lakiernik twierdzi że polerka na pół roku wytrzyma.
dziadek Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Bielik , goscie na myjni na grotgera za tym sklepem z artykulami dla dzieci , nie robia tego idealnie ale do spraedazy wystarczy , 250zl polerka calego auta z myciem i czyszczeniem/praniem wnetrza
Patrykbor Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 A5 gdzie robiłeś prócz varia i Gdańska
dziadek Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 A5 gdzie robiłeś prócz varia i Gdańska Na zuławskiej w Shinycar car , tam juz jest auto jak z salonu ale raczej sie nie opłaca robić czegoś takiego komuś sprzedając auto , szczególnie w starszym aucie bo nikt ci kasy za to nie zwróci i nie doceni tego ...
bielik Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 dziadek chyba na giermków a nie na grotgera co??? tak właśnie mi się wydawało że tam bo mówiłeś że ojca auto tam picowaliście.
dziadek Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) dziadek chyba na giermków a nie na grotgera co??? tak właśnie mi się wydawało że tam bo mówiłeś że ojca auto tam picowaliście. Ta sorry , oczywiscie na giermkow,Ps. Masz jeszcze wtyki na części ? Będę potrzebował pare do bmki np świeczki żarowe , termostaty i moze jeszcze sie cos znajdzie Edytowane 7 Września 2014 przez dziadek
bielik Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 no pewnie. będziesz chciał kupić to dzwoń.
adadur Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Jakby ktoś załatwiał olej dajcie cynka może się podłącze
dawidos89 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Patryk plamy po płynie ostatnio usuwałem, jak chcesz to możemy w weekand temat ogarnąć póki jeszcze polerki nie oddałem. Dziadek sorki ale ostatnio mi się trasa przeciągnęła i nie dałem rady sprawdzić ale jutro ogarnę Ci ten temat bankowo.
Patrykbor Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Nie wiem co mam w weekend do roboty ,w tygodniu Sej do złożenia Weekend zajęty ognisko integracyjne z przedszkola mojej córki . Poczytałem o tych alternatorach z allegro i zgłupiałem nie wiem co robić . Trochę złych opinii mają, jutro zadzwonię do Huszczy zobaczymy czy ogarnie
bielik Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 huszcza ci na pewno ogarnie ale też również i portfel. umawiaj się z nim przed robotą na kasę. bo później kręci. kolega u niego robił alternator w mercu 190 i zapłacił prawie 500 zł. a umawiali się na dużo niższą kasę. ogólnie facet ma pojęcie i potrafi to robić ale naciąga na kasę. nie polecam.
dawidos89 Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Patryk na grunwaldzkiej jest gościu dużo tańszy niż huszcza i też dobrze robi alternatory itp
Patrykbor Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Alternator kupiony u Korkucia za 30 pln. Obudowa cała i to najważniejsze. Jutro rano reszte gratów kupie i składam furę Dawaid czy ty przypadkiem nie jechałeś przez Rede dzisiaj dużym autem Edytowane 9 Września 2014 przez Patrykbor
!rafi Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Ja sie dziwie, że ty od razu do Korkucia nie pojechałeś
!rafi Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Nie, tam poprostu wszystko jest do wiekowych aut
Patrykbor Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Tak wymieniłem rozrząd ze zagadać nie chce ku......
dziadek Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Ustawiłes koła na znakach ? nie mówię o rysowankach flamastrem...
Rekomendowane odpowiedzi