bielik Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 i pewnie tylko tyle z tego hehehe. rafi od razu umów się z dziadkiem na piwo pod blokiem bo pewnie tylko wy będziecie mówcie kiedy to może uda mi się w końcu dojechać.
Patrykbor Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Ja juz w domu. Zjebany jestem ze szok. Dziadek co grzebałeś w dresowozie ze taki uje.. byłeś
dziadek Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Wentylator chłodnicy Ma ktoś jakies doświadczenia z tarczami hamulcowymi po przetoczeniu? Warto sie w to bawić czy tylko nowe brać? Kiera mi lata przy hamowaniu w dresikwozie Edytowane 21 Września 2014 przez dziadek
Patrykbor Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Można spróbować jak są jeszcze zjadliwe ,tylko ciekawe jaka cena takiej usługi ,bo może być tak że dołożysz parę pln. i masz nowe .
!rafi Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Dziadu nie dziaduj stać Cie na BMW, to stać Cie na nowe tarcze :decayed:
adadur Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Wentylator chłodnicy Ma ktoś jakies doświadczenia z tarczami hamulcowymi po przetoczeniu? Warto sie w to bawić czy tylko nowe brać? Kiera mi lata przy hamowaniu w dresikwozie jak prawie nówka to zawsze warto próbować, jak stara po 80 tyś to raczej wymiana - do nowej tarczy zawsze nowe klocki. Małe tarcze/tanie średnio się opłaca szlifować. W weekend walczyłem z nieszczelnością na szybkozłączu przy turbo, temat tutaj http://a4-klub.pl/index.php?/topic/288958-avf-upuszczanie-cisnienia-na-szybkozlaczu-przy-turbinie/ teraz muszę sprawdzić stopniowo czy wszystko dobrze - docelowo co najmniej 200 km/h musi zaliczyć.
dziadek Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) tarcze 325mm do małych nie należą chyba spróbuje, jak nic to nie da to wtedy kupie nowe - do stracenia koszt przetoczenia... montaz/demontaz i tak samemu Od dzis oficjalnie nie mam juz audi choć fizycznie stoi na parkingu ? Edytowane 22 Września 2014 przez dziadek
Patrykbor Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Jak kasa na koncie to zmieniaj zamki przebijaj VIN i jeszcze raz wystawiaj
dziadek Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Jak kasa na koncie to zmieniaj zamki przebijaj VIN i jeszcze raz wystawiaj Jest plan
adadur Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 tarcze 325mm do małych nie należą chyba spróbuje, jak nic to nie da to wtedy kupie nowe - do stracenia koszt przetoczenia... montaz/demontaz i tak samemu Od dzis oficjalnie nie mam juz audi choć fizycznie stoi na parkingu to spróbuj ... a jak z klockami zostają stare? - jak tak to przejedz je papierkiem ściernym
bielik Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 ja sądzę że nie warto toczyć tarcz. z tego co pamiętam to za tarcze w mojej skodzie chcieli 40 lub 50 zł za sztukę. a nowe kupiłem za 120 zł ferrodo. ale nie polecam tarcz tej firmy. szybko się zwichrowały a klocki ferrodo piszczą. więc chyba gra nie warta świeczki. będzie żałoba po afdi??
adadur Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 ale ten rozmiar może spokojnie 200 PLNów kosztować za sztukę wiec jak nie są starte może warto spróbować.
dziadek Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 ale ten rozmiar może spokojnie 200 PLNów kosztować za sztukę wiec jak nie są starte może warto spróbować. Zimermann gładkie kosztują 170-190zl , co sądzicie o tej firmie ...ogólnie na forach sa chwalone ale czy ktoś je miał , bielik jakies doświadczenia ze sklepu ?
adadur Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Wszystko zależy jak się spasują z klockiem ... mam na przodzie 320mm Zimmermany i klocki DS - i bardzo ładnie to współpracuje, z tyłu mam ATE + ATE ceramiczne i trochę dupowate połączenie Bartek luknij na filmy w temat, może coś podpowiesz: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/288958-avf-upuszczanie-cisnienia-czy-to-na-szybkozlaczu-przy-turbinie/ ps. żeby ci YT ruszył to kliknij na to: https://www.youtube.com/watch?v=T7PoWTwStnM a potem wklejasz linki YT
dziadek Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 ale napier.... może wyjdziemy dziś przed firmę w czasie pracy to popatrzymy ?
adadur Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Auto w garażu ... z Grześkiem się dziś ugadałem przed 19 jak coś to zajedź
dziadek Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Auto w garażu ... z Grześkiem się dziś ugadałem przed 19 jak coś to zajedź Żaneta w delegacji, jestem sam z małymi - nie dam rady Nie potrzebuje ktoś zaworka podciśnienia do EGR-a/turbiny? Zamówiłem sobie do BMW to przysłali mi do audi ... taki zbieg okoliczności akurat jak sprzedałem audi
adadur Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Panowie dziś do godz. 24 konkurs w którym można zgarnąć piwko ... Co mi tam tak napir..lało? - do wglądu filmiki w linku powyżej. W odp. można wskazać jeden element a Grzesiek nie bierze udziału on już piwko zgarnął ps. i nie zawracać Grześkowi d.
Rekomendowane odpowiedzi