wiktorsam Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 No to co mówisz to na pewno też ma znaczenie bo ostatnio jechałem z kolegą jego a6 c6 3.2 fsi i fakt jakoś przyspieszenie nie robiło wrażenia mimo że wskazówka się dźwigała dosyć szybko ale taka honda 1.4 i-vtec przy butowaniu cicha na pewno nie jest, taki większy odkurzacz
dawidos89 Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Ze Skodą mnie już nie kojarzcie. Poszła do żyda...Ok dzieki za info Bartek dzisiaj nie dam rady. Zdzwonimy się jeszcze, na razie kontrolka mi zgasła więc w oczy nie razi ale błąd pewnie pozostał.
dawidos89 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Pojechała do Mławy. Pany może jakiegoś spota by zrobić? Ja mam tydzień L4 więc jakby ktoś coś to chętnie. Bartek jak jutro z czasem stoisz?
dziadek Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Czemu ty zawsze wybierasz termin jak ja sie do rodziców wybieram ? Chyba ze po 19.30 ...? Ja za spotem jestem... Mozna zebrać sie ekipa i ustawić wszystkie auta nie audi i cyknąć fotkę jakie to "spoty audi" mamy Edytowane 9 Października 2014 przez dziadek
dawidos89 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Hehe spoko no 19.30 jak najbardziej mi pasuje. A jak nie to jakiś inny termin:)
bielik Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 hehe spoty audi bez audi dziadek kiedy jakieś procenty spożywamy??
dziadek Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) hehe spoty audi bez audi dziadek kiedy jakieś procenty spożywamy?? Dziś? Jutro? ...Dla mnie jak dla Zenka . Namyśl sie i daj mi znać , ja na szczęście na druga zmianę nie chodzę ...uff , wiec raczej będziemy dostępni Pany, zabezpieczał ktos kiedyś w elblagu lub okolicach podwozie ? Gdzie to mozna zrobić ? Edytowane 12 Października 2014 przez dziadek
bielik Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 i zapadła cisza. patryk a Ty żyjesz??
Patrykbor Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Żyjesz. Praca, dom, bieganie i tak dookoła. Zeszły tydzień siedziałem w robocie non stop i jutro też na noc jadę
bielik Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 a nie miało być 8 godzin i do domu?? czy to w mleczarni było?? ale zadowolony z roboty jesteś?? ja mam pracę do marca. później ten bałagan zamykają i co dalej będzie to nie wiem. pewnie kolejne szukanie roboty lub powrót na holandię
Patrykbor Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Jest 8h. Ale jak jest możliwość dorobienia to czemu nie korzystać,wszystko płatne i załapie się jeszcze na kurs na dźwigi samojezdne do złomu.
dziadek Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Pany , który sie zna na car audio , Adadur dobrze kojarzę ze sobie zabudowywal głośnik niskotonowy w bagażniku ?
bielik Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 jak jest możliwość i chęci do dorobienia to pewnie że trzeba korzystać. rób jak najwięcej uprawnień jak się da. tego nikt ci nie zabierze i zawsze się przyda. Dziadek z tego co wiem to Adaś potrafi takie cuda i chyba Wiktor
Patrykbor Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Trzeba się zgadać na jakiś browar
dziadek Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Trzeba się zgadać na jakiś browar O o , o
bielik Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 jestem za. o ile oczywiście mogę
adadur Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Pany , który sie zna na car audio , Adadur dobrze kojarzę ze sobie zabudowywal głośnik niskotonowy w bagażniku ? A co tam kombinujesz?
dziadek Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Pany , który sie zna na car audio , Adadur dobrze kojarzę ze sobie zabudowywal głośnik niskotonowy w bagażniku ? A co tam kombinujesz? takie coś chciałem zrobić http://allegro.pl/obudowa-pod-subwoofer-bmw-e46-kombi-warszawa-i4628484588.html Widzę że są dostępne właśnie gotowe więc chyba nie będę się pier..ił ...ale może podpowiesz jaki wzmacniacz do seryjnej istalacji? i Czy trzeba wyciągać z Radia RCA czy jak to się tam nazywa czy są wzmacniacze które obsługują sygnał high podawany na zwykłe głośniki i czy gra to tak samo jakby było z RCA i sygnałem low? Edytowane 16 Października 2014 przez dziadek
Rekomendowane odpowiedzi