adadur Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 raczej nie będę brał VAGa chyba że ktoś ma specjalne życzenie coś spr. ja bym chcial logi zrobic jesli moge cie prosic.tylko ze w weekend.chyba , ze znasz kogos kto moze tez je zrobic i sie na tym zna Jutro odpada za tydzień wyjażdzam na weekend także nie prędko w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 A fotek dalej niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszCq Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Witam, Zamierzam po długim oczekiwaniu kupić sobie wymarzone B5 :> Zostałem przekierowany do tego topicu , a sądząc po waszym miejscu zamieszkania myślę że dobrze trafiłem Do rzeczy czy znalazłby ktoś z was chwilkę czasu na oględziny owego samochodu http://www.a4-klub.pl/smf/zakup_kontrolowany_kupujemy_a4/all_b5_prosze_o_opinie-t69481.0.html;new#new Mieszkam na drugim końcu kraju i nie bardzo mi się widzi jechać tyle km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Witam, Zamierzam po długim oczekiwaniu kupić sobie wymarzone B5 :> Zostałem przekierowany do tego topicu , a sądząc po waszym miejscu zamieszkania myślę że dobrze trafiłem Do rzeczy czy znalazłby ktoś z was chwilkę czasu na oględziny owego samochodu http://www.a4-klub.pl/smf/zakup_kontrolowany_kupujemy_a4/all_b5_prosze_o_opinie-t69481.0.html;new#new Mieszkam na drugim końcu kraju i nie bardzo mi się widzi jechać tyle km Furka wygląda całkiem całkiem na pierwszy rzut oka, trzeba by było VAGa podpiąć i zobaczyć co Panowie o tym myślicie...... zajmiemy sie ta sprawą ????????? :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Można podjechać ale vaga nam trzeba :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 jeszcze cos sklecimy z reszty a tu juz zrobione :> ______________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Zielona jaka ładna [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 19:06_________________________________________________A nie masz więcej takich czystych bez przeróbki tyle Łukasz biegał z aparatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifter Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 bardzo ładne fotki. szkoda ze nie mogłem wpaść w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 bardzo ładne fotki. szkoda ze nie mogłem wpaść w sobote :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: wiesz za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 jeszcze cos sklecimy z reszty a tu juz zrobione :> ______________ Nawet dobre obrobienie fotek nie zakryje ogólnej cienizny spotowej, która u was panuje... :gwizdanie: wybaczcie dobre samopoczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 nasze miasto jest małe a wasze wojewódzkie :gwizdanie: ale zaczynamy rosnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 taktuś lepszy wróbel w garści niż perła w gównie ("Olsztyn") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Grzesiek ,a Łukasz pyknął fotkę nam masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 pstrykniemy nowe bo te nieostre jest i jak fraglesy wygladamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Chodzi o ludzi ale ta zieleń się błyszczy [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 20:03_________________________________________________Poka poka [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 20:03_________________________________________________ :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 zdjątka ładne - jak kolega da radę to w lato jeszcze pstrykniemy po woskowaniu i będzie może Malbork się w końcu zjawi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 zdjątka ładne - jak kolega da radę to w lato jeszcze pstrykniemy po woskowaniu i będzie może Malbork się w końcu zjawi... masz marzenia o Malborku [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 20:10_________________________________________________ jeszcze cos sklecimy z reszty a tu juz zrobione :> ______________ Nawet dobre obrobienie fotek nie zakryje ogólnej cienizny spotowej, która u was panuje... :gwizdanie: wybaczcie dobre samopoczucie mi też się humor udziela i policz a4 u siebie na spocie dzisiejszym [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 20:15_________________________________________________Piechol co podglądasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Koledze o autku odpiszę w wątku, a fotki Nio widać żę to nie amatorszczyzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Fotki adaś fotki [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 20:25_________________________________________________poprawil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 ok kolejne a jak jeszcze cos bedzie to juz jutro czy w tyg sie pododaje: i mały rebus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi