Opublikowano 8 Lutego 201511 l Ja tam zawsze jadę ze swoim wiaderkiem wodą szamponem i gratami maks 5zł wydaję. Odkurzacz też 2zł
Opublikowano 9 Lutego 201511 l Tak ale sa rzeczy ktorych nie da sie samemu. Np teraz mam ptoblem bo zaczelo mnie denerwowac glosne buczenie mojego klekota. Obstawiam ze to ktorys z weży od turbo pekl albo moze ic pekl ale musialby to ktoz zobqczyc swoim okiem A może buczenie od wydechu - od cieknącego EGR zasyfiał się łącznik elastyczny i teraz poległ. Przy dziuże w dolocie miałbyś "batorego" z tyłu i zmulone auto a o tym nie wspominasz. Jak coś to kanał w garażu jest...
Opublikowano 9 Lutego 201511 l Generalnie batory wystepuje a mula nie ma ale jak przycisne tak konkretnie to zostawiam zaslone dymna za soba musialbym wejsc pod auto i popatrzec ale musialbym miec garaz z kanalem i pewnie sporo czasu bo oslone trzeba odkrecac i przykrecac a to juz sporo czasu zajmuje. Rozumiem ze u ciebie oanal w garazu to sugestia ze mozemy sie zgadac?
Opublikowano 10 Lutego 201511 l Jeśli była by to dziura to silnik może nie wpaść w tryb serwisowy ale zmułowanie będzie odczuwalne w momencie kiedy turbo najwięcej pompuje i im wyższy bieg tył łatwiej to odczuć. No po to jest forum... Daj znać na PW aby się zdzwonić.
Opublikowano 16 Lutego 201511 l Ja żyje ...Rafi wraca z CH w czwartek i wlasnie myśleliśmy ze mozna by znowu jakąś posiadówe zrobić w np starej karczmie w jakis dzień
Opublikowano 16 Lutego 201511 l tym razem i ja się pisze. tylko proszę o wiadomość na tel bo na forum ostatnio rzadko zaglądam.
Opublikowano 16 Lutego 201511 l Tez b m sie pisal tym bardzirj ze na forum juz jestem od jakiegos czasu a nawet nie znam ludzi z eg z forum rzecz jasna
Opublikowano 17 Lutego 201511 l Postaram się dostosować. Dzisiaj dostałem nawet zjebki od dziadka za brak aktywności. Dopadł mnie pod szpitalem i powiedział że następna nieobecność skoczy się na ojomie :-D
Opublikowano 17 Lutego 201511 l i dobrze powiedział!!!!! tylko praca i praca a o kolegach nie pamięta nie pracuj tak dużo bo nic dobrego z tego nie będzie. przerabiałem to.
Opublikowano 25 Lutego 201511 l I co? Cisza nikt piwa nie pije my dzis w parku traugutta będziemy chleb wpierd.lać
Opublikowano 25 Lutego 201511 l I co? Cisza nikt piwa nie pije Ja pije non stop Ja odstawiłem narazie ale wyjątek można zrobić