Patrykbor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 zapalenie ukladu moczowego ... mogło by być gorźne jak by nie było w porę leczone a że szybko wykryte i teraz antybiotyk dożylnie wiec dlatego w szpitalu
adadur Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 po wyleczeniu będzie badanie by wykluczyć ewentualną wadę układu moczowego tzw. refluks a to już nie jest nic dobrego
voytek80 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Adaś na pewno będzie ok dla oderwania się od problemów swiata codziennego polecam: http://babene.moskva.com/?lang=en a w szczególności zakładkę auta :>
blaugrana Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 I ode mnie słowa wsparcia dla Adama. Trzymaj się, będzie bo inaczej być nie może :good:
GRazny Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Adaś... ja (Maks) jestem świeżo po refluksie moczowym obustronnym stopnia drugiego... zabieg w tej chwili to pikuś - tylko dziecko trochę stresu ma niestety przy robieniu kontrastów (wprowadzanie płynu wiadomo przez co do nerek w celu zrobienia zdjęcia USG nie należy do przyjemności) sprawa wyszła przez bakterie Coli i podobno dotyczy ok. 25% dzieci... u chłopaków uaktywnia się do 1,5 roku życia, a u dziewczyn powyżej 1,5 - statystycznie... trochę śliska sprawa bo łatwo sepsę załapać ale skoro już jest w szpitalu to paradoksalnie tylko się cieszyć a zabieg zrobili przy okazji wprowadzenia kamery (przez wiadomo co), jakiś laser mieli bo pojechaliśmy na zwykłe rozpoznanie żeby przejrzeli układ, a koleś wyszedł i powiedział że zabieg przy okazji zrobili... nacięcie zastawek przy nerkach - mocz się cofał bo nie działały i zakażał organizm... także głowa do góry bo za wyjątkiem stresu przy tych kontrastach nie będzie źle... jeśli będzie refluks oczywiście...
Patrykbor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 15:55_________________________________________________Żeś się rozpisał
GRazny Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 15:55_________________________________________________Żeś się rozpisał a bo na bieżąco prawie jestem...
Buszek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Patryko jak tam przyczepa sie sprawuje, może jakies foty bys pokazal, bo takie ogladanie innych to wiesz, a my chcemy Twoja obejrzec co nie
Patrykbor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 to przyjedz [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 18:10_________________________________________________jeszcze dzisiaj stoi i do wieczora do jutra u mnie
Buszek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 to przyjedz [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 18:10_________________________________________________jeszcze dzisiaj stoi i do wieczora do jutra u mnie może wpadnę na chwile coś koło 19-20 jak coś to trąbne albo będzie mnie słychać
Patrykbor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 :good: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 19:44_________________________________________________a tu co taka cisza
Patrykbor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 jak chcesz to możesz wpaść po aku :gwizdanie:
Buszek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ok to najwyzej za jakies 15min bo i tak lece w tamta stronę :>
voytek80 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja już po wymianie górnych wahaczy nareszcie nic nie stuka, wstawiłem lamfordera kupiłem na allegro, przy okazji okazało się że guma od lewego przegubu byla do wymiany teraz bede czekał kiedy będzie trzeba przegub wymienic a do AJM-a to tak LOBRO 332PLN u TOM77
Rekomendowane odpowiedzi