Kwietniukbk Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 Witajcie, mam pytanie. Wiem mniej więcej gdzie powinien się takowy zawór znajdować, lecz tu pojawia się problem. Pod kolektorem ssącym w trójniku gdzie powinien być mam drugi trójnik, węże są na tyle cienkie że nie ma prawa on się tam zmieścić. Jest możliwość że przy automatycznej skrzyni biegów znajduje się on gdzieś dalej? Z góry dzięki za odpowiedź.
sitar Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 Wygląda to dokładnie tak jak poniżej. Zaworek sam w sobie ma małą średnicę...
Kwietniukbk Opublikowano 17 Października 2019 Autor Opublikowano 17 Października 2019 Wiem i widziałem ten schemat już. Ale! Jak wspomniałem zamiast niego "nr6" mam poprowadzony kolejny trójnik i dalej gdzieś węże wchodzą między motor a ściankę grodziową. Jest możliwość że przy tiptronic'u jest on gdzieś indziej? Albo że jest to USA? Gdy będę miał wolną chwilę postaram się jakoś dojść do tego i zrobić w miarę widoczne zdjęcia
przem8 Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 W amb jest trochę inaczej. Był gdzieś schemat, poszukaj.
Rekomendowane odpowiedzi