emten Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 Siemanko, chciałem pokazać swoją sztukę Polift 2000r produkcji 1.8 bez Turbo (125KM) Przebieg 205 000 (oryginał) Na wyposażeniu mam: Nagłośnienie HERTZ Klimatyzacja Grzane fotele przód Grzane lusterka Elektryczne szyby na przedzie W planach: montaż czujników parkowania na tył wymiana/lakierowanie tylnej klapy lakierowanie tylnego zderzaka Renowacja felg (AVUS II) Wymiana dywaników Wnętrze ogólnie zadbane, za jakiś czas planuję pranie wszystkich foteli. I to chyba na tyle w kwestii mojego auta:)
adek1983 Opublikowano 21 Października 2019 Opublikowano 21 Października 2019 Jeśli zdrowa sztuka to dbać i będziesz zadowolony. Ładnie się prezentuje na tych felgach. 1
szafa Opublikowano 21 Października 2019 Opublikowano 21 Października 2019 Fajna, dałbym tylko deczko niżej 1
emten Opublikowano 21 Października 2019 Autor Opublikowano 21 Października 2019 6 godzin temu, szafa napisał: Fajna, dałbym tylko deczko niżej Też o tym myślałem. Tylko nie wiem czy opuścić na samych sprężynach czy zakładać gwint.
Mukade93 Opublikowano 21 Października 2019 Opublikowano 21 Października 2019 moja kopia w innym kolorze xd, ja bym na samych fedrach schodzil ale zdania sa podzielone
emten Opublikowano 21 Października 2019 Autor Opublikowano 21 Października 2019 1 minutę temu, Mukade93 napisał: moja kopia w innym kolorze xd, ja bym na samych fedrach schodzil ale zdania sa podzielone Na Eibachach czy MTS'ach lepiej wtedy?
Mukade93 Opublikowano 21 Października 2019 Opublikowano 21 Października 2019 ja w poprzednim b5 wsadzlem eibachy -30, bylem zadowolony tylko ze ja wtedy prawie cale zawieszenie wymienialem chodz z czasem mialem wrazenie ze tyl siadl nizej od przodu, moze przez to ze 1.6, jakbym teraz to robil w aktualnym bym dawal -40 kity
Rekomendowane odpowiedzi