mikywos Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 (edytowane) HEJ! Po kilkuletniej rozłące, kolejne Audi A4 tyle że petrol i z amerykańskim rodowodem :-) Samochód z niedużym przebiegiem (105k ) w przepięknym kolorze ( LX5Q ), w sumie to tylko dlatego kupiłem tą sztukę. Auto w wyposażeniu "premium" grzane+elektryczne fotele, bezkluczykowy dostęp, lusterko z kompasem, zawias 1BE, asystent zmiany pasa, s-line w środku (czarna podsufitka) szyberdachen itp... Zrobione: Spojler na tylną klapę Szyby przyciemnione, komplet Dekory carbon na drzwiach i nad schowkiem Kubek do kawy Audi Koła 19 KESKIN KT19 + opony conti Filtr powietrza CARBON z pełnym orurowaniem firmy APR Zalany olejem Liqui Moly 5w40 Grill plaster miodu Żarówki środek Led + blue Plany: Sprężyny Eibach pro kit Oklejony dekor na czarne piano mapa Pdc tył wydech styl S4 od MG Zaciski do malowania Wrzucę kilka fotek ze środka jak tylko coś ciekawego zrobie. JAK WYGLĄDA? UWAGI ( OCZYWIŚCIE KONSTRUKTYWNE ) MILE WIDZIANE Edytowane 23 Października 2019 przez mikywos
zlocio Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 Kolor robi robotę ? to tego czarne dodatki świetnie wyglądają. Spojler na klapę kupowales czy już był ?
mikywos Opublikowano 23 Października 2019 Autor Opublikowano 23 Października 2019 Godzinę temu, zlocio napisał: Kolor robi robotę ? to tego czarne dodatki świetnie wyglądają. Spojler na klapę kupowales czy już był ? Spojler już był zamontowany. dzięki
pawelosinski83 Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 Dobra jest tylko te małe tablice fuuuu a przednia odstająca to uzw ogóle
mikywos Opublikowano 23 Października 2019 Autor Opublikowano 23 Października 2019 4 godziny temu, mikywos napisał: Spojler już był zamontowany. dzięki Godzinę temu, pawelosinski83 napisał: Dobra jest tylko te małe tablice fuuuu a przednia odstająca to uzw ogóle Kwestia gustu, mi się podoba ;) Ogólnie chciałem wyeksponować grill :)
gagat3k Opublikowano 15 Listopada 2019 Opublikowano 15 Listopada 2019 Ale cudo! APR już siedział czy kupiłeś? Ciągle siedzi mi w głowie, ale około £570 to jednak trochę jest. Jakieś plany na silnik? Od siebie polecę DP + IC na początek kolor z czarnymi dodatkami robi szał, lotka też ładnie dopina wszystkiego. może jakieś foty środka?
Pomor_ Opublikowano 15 Listopada 2019 Opublikowano 15 Listopada 2019 Piękna sztuka ! Bezawaryjności i szerokości Czarne lusterka i progi + Competition i bedzie ??
mikywos Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Opublikowano 15 Listopada 2019 16 godzin temu, gagat3k napisał: Ale cudo! APR już siedział czy kupiłeś? Ciągle siedzi mi w głowie, ale około £570 to jednak trochę jest. Jakieś plany na silnik? Od siebie polecę DP + IC na początek kolor z czarnymi dodatkami robi szał, lotka też ładnie dopina wszystkiego. może jakieś foty środka? APR już siedział, tak naprawdę tą ją wziąłem dlatego że zauważyłem na zdjęciu APR bez planów ponieważ okazało się że idzie na sprzedaż. Trafiła się ładna BMW 3 i musiałem podjąć męską decyzje
mikywos Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Opublikowano 15 Listopada 2019 4 godziny temu, Pomor_ napisał: Piękna sztuka ! Bezawaryjności i szerokości Czarne lusterka i progi + Competition i bedzie ?? Dzięki? myśle ze masz dobry pomysł z tą czernią
Gregorski3 Opublikowano 15 Listopada 2019 Opublikowano 15 Listopada 2019 Śliczna. Ładny kolor i te czarne dodatki robią robotę.
Rekomendowane odpowiedzi