skwaru 23 Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) Witam Co jakiś czas zapala się pomarańczowa kontrolka skrzyni biegów i komunikat '' ograniczenie funkcjonalności skrzyni biegów możesz kontynuować jazdę '' auto jedzie normalnie nic nie szarpie tylko nie działa S i manual po chwili znowu wszystko znika i działa Edytowane 29 Marca 2020 przez skwaru 23
skwaru 23 Opublikowano 27 Września 2020 Autor Opublikowano 27 Września 2020 Nikt nic nie odpisał to ja się podzielę wiedzą która troszke mnie kosztowała Tak więc problem to pozycjoner dźwigni zmiany biegów koszt takiej zabawy to 3,5 tyś , po rozebraniu skrzyni okazało się że tarcze sprzęgła są już spalone pomimo że auto jeździło normalnie nic nie szarpało ,więc do wymiany i do tego mechatronika oczywiście wymiana oleju .....całość 7 tyś
Dev Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 Godzinę temu, skwaru 23 napisał: Nikt nic nie odpisał to ja się podzielę wiedzą która troszke mnie kosztowała Tak więc problem to pozycjoner dźwigni zmiany biegów koszt takiej zabawy to 3,5 tyś , po rozebraniu skrzyni okazało się że tarcze sprzęgła są już spalone pomimo że auto jeździło normalnie nic nie szarpało ,więc do wymiany i do tego mechatronika oczywiście wymiana oleju .....całość 7 tyś Diagnoza s-tronika jest parszywa, dopiero po rozegraniu tego szansy można określić dokładnie co jej dolega
Dev Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Dev napisał: Diagnoza s-tronika jest parszywa, dopiero po rozebraniu tego szajsu można określić dokładnie co jej dolega Edytowane 27 Września 2020 przez Dev
Rekomendowane odpowiedzi