Security007 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Witam, Słyszałem o specjaliście od silnika ASN w sulejówku, lecz nie mogę nigdzie znaleźć do niego kontaktu. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pila24 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Security007 napisał: Witam, Słyszałem o specjaliście od silnika ASN w sulejówku, lecz nie mogę nigdzie znaleźć do niego kontaktu. Pomoże ktoś? @waskivw to pewnie o niego chodzil,a nie sorry bo on z Będzina Edytowane 8 Listopada 2019 przez pila24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robero321 Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Już podesłałem na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michals4 Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Siema możesz mi dac namiar na tego gościa z Sulejówek pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi