Grzegorz 1503 Opublikowano 9 Listopada 2019 Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Polecacie jakieś sprawdzone miejsce na wstawienie auta? Szybko koszty wiadomo średnie, żeby audi było nie zniszczalne kilka lat, bo już żyje pod kreską. okolice Wrocławia Edytowane 9 Listopada 2019 przez Grzegorz 1503
passoro Opublikowano 9 Grudnia 2019 Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Polecam, CK-Project, serwisuje auta tylko tam, nigdy nie miałem zastrzeżeń. Edytowane 9 Grudnia 2019 przez passoro
pietras1987 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Podpinam się pod temat. Poszukuję kogoś kto nie ściemnia nie nawija makaronu na uszy żeby wyciągnąć jak najwięcej hajsu a zna się na samochodach w moim przypadku audi a4b7 3.0 Quatro. Potrzebuje standardowych serwisowych rzeczy w najbliższym czasie czyli wymiana oleju do tego zidentyfikować wyciek płynu od wspomagania, sprawdzenie i ewentualną wymiana świec i najważniejsze to problem z przeładowaniem lub niedoladowaniem turbiny. Będę wdzięczny za jakiekolwiek propozycje. Mieszkam na gaju ?
Grzegorz 1503 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2019 Ja oddałem swoje do CK Wrocław, szmat drogi, ale się opłacało jestem zadowolony. Zadzwoń do nich. Pozdrawiam
pietras1987 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Mam blisko i tak myślałem czy się z nimi nie skontaktować i chyba tak zrobię. Co dokładnie robiłeś w furze i ile Cię skasowali jeśli można wiedzieć ?
Grzegorz 1503 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2019 To jedz tam a nie szukaj. Cały osprzęt silnika, turbo i pompę oleju fachowo ci nie powiem, sami znaleźli inne usterki z którymi bym nie pojeździl, długo gadać, co do ceny ci nie pomogę bo u mnie było deczko więcej do naprawy
passoro Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 @pietras1987 Nie zastanawiaj się jedź do CK-Project.pl , nie pożałujesz jak każdy co u nich był a zobaczysz że nie będziesz chciał szukać nikogo innego
pietras1987 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 dzięki za odpowiedź. Dzwoniłem już i orientowałem się mniej więcej co i jak i po nowym roku będę się umawiał
Rekomendowane odpowiedzi