grubcio1980 Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 Witam. Przegrzebałem googla i forum, ale potrzebuję więcej info. Leży mi rok czasu w/w wynalazek i ciągle biję się z myślami czy warto założyć czy nie. Ustaliłem, że to takie niby wieczne dv, które ma swoich fanów i przeciwników. Wygląda na to, że działa jak ori DV, więc chyba takie złe nie jest. Chciałbym usłyszeć wasze za i przeciw, a także dowiedzieć się jak to serwisować. To moje ma zieloną sprężynę. Ustaliłem, że w zestawie są trzy. Na jakimś angielskim filmie zrozumiałem że każda jest do jakiegoś ciśnienia. Do jakiego jest zielona? Mam hybrydę, więc nie chcę czegoś zj....ć. Ile taki wynalazek kosztuje?
Dev Opublikowano 15 Listopada 2019 Opublikowano 15 Listopada 2019 rozbierz, umyj, wypoleruj tłok i gniazdo, nasmaruj jakims litowym syntetycznym smarem i montuj mam taki sam w B5 1.8T
grubcio1980 Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Opublikowano 15 Listopada 2019 Dev, a jaka różnica pomiędzy ori, a nim? Co ile czyścić? Wiesz czy zielona sprężyna będzie ok? Bije się z myślami czy montować czy sprzedać, ale nawet nie wiem za ile ?
Dev Opublikowano 15 Listopada 2019 Opublikowano 15 Listopada 2019 (edytowane) 4 minuty temu, grubcio1980 napisał: Dev, a jaka różnica pomiędzy ori, a nim? Co ile czyścić? Wiesz czy zielona sprężyna będzie ok? Bije się z myślami czy montować czy sprzedać, ale nawet nie wiem za ile ? ten jest nieśmiertelny, raz w roku wystarczy go umyc, zielona sprezyna wystarczy jak wszystko w dobrym stanie to za 300zł pojdzie Edytowane 15 Listopada 2019 przez Dev
grubcio1980 Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Opublikowano 15 Listopada 2019 Dev, a jaka różnica pomiędzy ori, a nim? Co ile czyścić? Wiesz czy zielona sprężyna będzie ok? Bije się z myślami czy montować czy sprzedać, ale nawet nie wiem za ile ?
grubcio1980 Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Opublikowano 15 Listopada 2019 Dzięki bardzo za odpowiedź. Powiem szczerze, że zastanawiam się czy sprzedać i kupić vfiz czy sobie zostawić. Trochę się boję bo mam świeżą hybrydę, a moja dv jeszcze daje radę ?. Muszę to na spokojnie przemyśleć. Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi