Michal95 Opublikowano 19 Listopada 2019 Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Witam Panowie dzis uszczelniałem miejsce pod napinaczem łancucha rozrządu w moim AVJ'ku i podczas dokręcania panewek wałka ssącego poczułem ze przekręciłem gwint (oczywiscie uzyłem starych śrub) całe szczęscie chyba Bóg nademna czuwa, to nie urwany gwint w głowicy a poprostu zmęczona śruba mocująca panewkę... Teraz mam problem bo nigdzie w necie nie mogę namierzyc numeru katalogowego owych śrub autko w miare na czasie potrzebne wiec proszę o jakas pomoc schematem itp, Przy okazji zeby wiecej takich tematów nie było, powiem, ze przesiadłem się dopiero z BMW na Audi i chciałem się dowiedzieć czy istnieje cos takiego co posiada bmw czyli katalog internetowy kazdej mozliwej śrubki/uszczlelki/złączki, w bmw nazywało się to Realoem Edytowane 19 Listopada 2019 przez Michal95
sitar Opublikowano 19 Listopada 2019 Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Wpisz w google etka online i po uruchomieniu wchodzisz w car prog 2 Edytowane 19 Listopada 2019 przez sitar 1
MaTeo85 Opublikowano 19 Listopada 2019 Opublikowano 19 Listopada 2019 nawet w realoem jest link do katalogu audi: jeden jest tu: Audi > VAG ETKA Online > Nemiga.com NEMIGAPARTS.COM Parts catalogs. Spare parts catalog VAG ETKA Online. Audi. a drugi tu: IFI :: Free services IFINTERFACE.COM Программа ETKA, Program ETKA, ETKA онлайн, ETKA-онлайн, этка онлайн, этка-онлайн, ETKA online, ETKA-online, VOLKSWAGEN, AUDI, SEAT, SKODA, PORSCHE, ETKA, ETKA7, ETKA7.4, ETKA7.5, ETKA7.0, ETKA 7... oba tak naprawdę pokazują to samo tylko w innym graficznym interfejsie. 1
Michal95 Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Opublikowano 20 Listopada 2019 (edytowane) Niby jest na tym schemacie numer tych śrub ale wchodząc na zdj na Google wyskakuje trochę inny wygląd tej śruby nie ma tego "dystansu" na końcu gwintu który posiadają moje oryginalne śruby i nie wiem czy te zamienniki będą pasować? Wymianial ktoś u siebie na te WHT 002 015 Edytowane 20 Listopada 2019 przez Michal95
Michal95 Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Opublikowano 20 Listopada 2019 Śruby pasują dziś kupiłem w sklepie z tego numeru auto skręcone wszystko działa temat można zamknąć ':)
Rekomendowane odpowiedzi