wojtek26 Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Witam mam pytanie jak dział czujnik temp zew. Chce podłączyć do licznika zeby pokazywał mi temp. licznik jest po lifcie i jest tam jeden kabelek do czujnika temp. Jak podłączyć czujnik żeby pokazywał temp na wyświetlaczu
demoralizator Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Nie jestem pewien ale czujnik jest dwu przewodowy. Jeden kabel idzie do masy a drugi do licznika
szogun0 Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Nie jestem pewien ale czujnik jest dwu przewodowy. Jeden kabel idzie do masy a drugi do licznika Inaczej być nie może bo to zwykły rezystor NTC o odpowiedniej charakterystyce.
Gość Iceman Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Nie jestem pewien ale czujnik jest dwu przewodowy. Jeden kabel idzie do masy a drugi do licznika Inaczej być nie może bo to zwykły rezystor NTC o odpowiedniej charakterystyce. dokładnie :biggrin:
wojtek26 Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Opublikowano 26 Marca 2007 Dzięki panowie spróbuje podłączyć i zobaczymy czy bedzie pokazywać temp
Rekomendowane odpowiedzi