Muskel1 Opublikowano wczoraj o 20:44 Opublikowano wczoraj o 20:44 Tego Ci nie powiem, ale skoro jest z A4 to zawsze jest ryzyko, że był zalany.
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 20:55 Opublikowano wczoraj o 20:55 31 minut temu, Kz1 napisał(a): Wydaje mi się, że mój zbiornik nie ma czujnika jakości środka Nie wszystkie go mają. W początkowych generacjach nue występuje właśnie.
Kz1 Opublikowano wczoraj o 21:05 Opublikowano wczoraj o 21:05 Może wystarczy to wykodować, albo zmienić oprogramowanie? Mam taki jak na zdjęciu, z tego co widziałem to ten czujnik jest montowany również od spodu.
Muskel1 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Nie wszystkie roczniki miały ten czujnik. Chyba dopiero od 2018r. generacje zbiorników go posiadały. Można spróbować wgrać inny (wcześniejszy) zestaw danych, ale to trzeba wiedzieć jaki.
Kz1 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Pierwotnie miałem z numerem H04 01S, a ten co mi się trafił to H05 06S. Mój sterownik zgłaszał błąd p20e8 oraz dodatkowo z zasilaniem. Możliwe jest zassanie z niego zestawu danych i wczytanie do kolejnego? Warto?
Muskel1 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Kz1 napisał(a): Możliwe jest zassanie z niego zestawu danych i wczytanie do kolejnego? Warto? Za pomocą ODIS lub może VCTool. Spróbować można.
Rekomendowane odpowiedzi