Paweł1985 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Witam. Podobno te silniki lubią zbierać nagar w dolocie. Czy ktoś z Was próbował zająć się tym i wyczyścić? Chcę się tym zająć na wiosnę. Ma ktoś jakieś spostrzeżenia, uwagi, pomysły co do tego?
DarekS4 Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 Często to robimy u nas. Musisz zdemontowac kolektor i zrobić sobie dobry dostęp do kanałów ssących. Ja mam do tego urżądzenie ale trafiają się takie jednostki że przed zastosowaniem urzadzenie mausze dobrze odmoczyć nagar chemią bo jest ja kamień. Oczywiście warto pamiętać aby zawory były zamknięte
Paweł1985 Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 W dniu 13.02.2020 o 07:54, DarekS4 napisał: Często to robimy u nas. Musisz zdemontowac kolektor i zrobić sobie dobry dostęp do kanałów ssących. Ja mam do tego urżądzenie ale trafiają się takie jednostki że przed zastosowaniem urzadzenie mausze dobrze odmoczyć nagar chemią bo jest ja kamień. Oczywiście warto pamiętać aby zawory były zamknięte A można wiedzieć ile taka usługa u was kosztuje?
turborzeznik Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Ja w niemcowni za czyszczenie z nagaru płaciłem 120euro w dobrym, porządnym warsztacie
Rekomendowane odpowiedzi