Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kur** dzisiejszego pięknego dnia zaserwowałem Niuni mycie+woskowanie :naughty: ręka napier**** mnie zdrowo, ale efekt zajebi*** świeci się jak cholera :decayed: aż boje się żeby kogoś nie oślepić.... :polew: :polew:

Ja za godzinkę biorę się za alfę i śmigam na Galerię Jurajską jakieś foty porobić :gwizdanie:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 110,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wez mnie wez :D będę pozować :good:

Opublikowano

wez mnie wez :D będę pozować :good:

Spoko :polew:

Walniesz się w rozkroku na masce - oczywiście topless :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: To Paweł się przyda w lateksie i szpilkach :kox:, zrobimy szoł :polew: Ja z gąbką pełną piany na szybie :polew:
Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: To Paweł się przyda w lateksie i szpilkach :kox:, zrobimy szoł :polew: Ja z gąbką pełną piany na szybie :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:bry::cool: :oklaski: :audi::afro::D:a4fan: :bicz3: :bicz::quattro:;):drunk::dance: :drool: :thumbup::bicz2::foch::rant::bag::no4: :laghing2: :!: :arrow2: :ranting1: :evil2: :doh1: :cwaniak1: :beer1: :ON::fool::offtopic::spam::ban::sex::zemdlal::pociesz::bla::buziak::rtfm::oops::baseball::boobs::sexinbed::acute::drinks::JC_fan::PB98::co::kwiatek::paker::piroman::sesese::siema::ssij::takiego::travolta::pierdzioch::banan::banan1::banan2::buhaha::lol1::beksa::kawa::friends::dontknow::klamie::palacz::dziura::hahaha::jaaaaa::nabijasie::radocha::seksiasty::toon::brawo::closed: :th: :guma::lazy::heat::giveheart::dance2::beach::wtf::rose::punk::ot::nose::ok2::pilot::pleasantry::punish::read::sarcastic::song::banned::yes2::sorry::vava::this::think2::thankyou2::vaglogi::OMG::nuda::black::oczko::krol::jezyk::grzywa::gicior::cygaro::cicho::buahaha::bokser::pali::papa::patrzy::silacz::smutas::stop::strachliwy::strzal::witch1::ad::banan3::witch::zyzol::yeee::yeah::wstydliwy::jerk:

NIE SPAĆ!! ZWIEDZAĆ!! :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: az sie maslanka oplulem !!!!!!!!!!!!!!!!! :polew: :polew:

:notworthy::good:

Opublikowano
  • Autor

Heh dobre :decayed: aż naprawdę jakiś spot by się zdał.. bo na forum jak zawsze aktywne grono Trzech muszkieterów :naughty::decayed: ja jednak nigdzie dzisiaj nie mogę podjechać gdyż przy pracach podwórkowych spożyłem 2 piwa :cool1::tongue4: ale oczywiście za wasze zdrowie :kox:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 19:20_________________________________________________Dodam jeszcze coś.... sorry za wczorajsze pomieszanie z pomotaniem wtajemniczeni wiedzą o co kaman :cool1::) człowiek chciał kulturalnie coś spożyć a tu kiszka, ale nie ma co może następnym razem nam wyjdzie :naughty::decayed:

Opublikowano

wtajemniczenie wtajemniczeniem ale piszcie otwarcie na forum co motacie bo śledze je w miare równomiernie wiec jak cos wymotacie to moze i ja sie skusze :gwizdanie:

Opublikowano

wtajemniczenie wtajemniczeniem ale piszcie otwarcie na forum co motacie bo śledze je w miare równomiernie wiec jak cos wymotacie to moze i ja sie skusze :gwizdanie:

Grzesiu czy byłeś wczoraj późnym wieczorem (23:00) w okolicach bobrów?

W samochodzie było 5 głów :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 23:39_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: az sie maslanka oplulem !!!!!!!!!!!!!!!!! :polew: :polew:

Właśnie wróciłem z kręgli :cool1:

Łapa mnie tak napieprza, że ledwo co stukam w klawiature :polew:

Opublikowano

mozna spocisko zrobić, tylko niestety nie przyjdzie razem ze mną moja kochana, czerwona transformica :decayed: suka bez paliwa nie chce jeździć a do wypłaty jeszcze tydzień :polew:.

Opublikowano

suka bez paliwa nie chce jeździć a do wypłaty jeszcze tydzień :polew:.

A właśnie! Ostatnio nie widziałem Twojej niuni pod sklepem :gwizdanie:

Opublikowano

od tygodnia dbam o kondycje i na rowerku śmigam do pracy :bag::embarrassed:

Opublikowano

od tygodnia dbam o kondycje i na rowerku śmigam do pracy :bag::embarrassed:

Ja również wczoraj uprawiłem trochę sportu :naughty:

Wybrałem się z kumplem na Jankowice rowerami :gwizdanie:

Opublikowano

kutwa... sklep do piotrkowa przenosimy ;] skonczy sie picie i spanie w sklepie i chyba niestety zostane zmuszony do pracy a nie siedzienie na forum audi :wallbash::cool1:.

Opublikowano

Powiem ci kuba ze nie bo o 9 od dziwy pojechałem dopiero :naughty:

Opublikowano

kutwa... sklep do piotrkowa przenosimy ;] skonczy sie picie i spanie w sklepie i chyba niestety zostane zmuszony do pracy a nie siedzienie na forum audi :wallbash::cool1:.

Będziesz dojeżdżał dzień w dzień? :shocked:

Opublikowano
  • Autor

Cholera to nie za dobrze, słusznie powiedziałeś kutwa mać....

Opublikowano

wlasnie nie wiem jak to bedzie, czy nie co 2 dzien do piotrkowa cholera wie rozmowy w toku.... Jak mi sie nie spodoba to po cichu szukam nowej roboty i robie angielskie wyjscie :blink:

Opublikowano

Jak mi sie nie spodoba to po cichu szukam nowej roboty i robie angielskie wyjscie :blink:

Nie rób nam tego ;( ;( ;( ;(

Cholera :wallbash: Poduszka silnika mi się zaczęła w Alfie odzywać dzisiaj :gwizdanie: Już myślałem, że zrobiłem co było do zrobienia :angry:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 00:06_________________________________________________Panowie, macie jakieś plany dzisiaj koło 19?

Mam wolne 2 godzinki. Może jakieś spotkanko? :cool1: