Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda :disgust:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 110,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie mam czasu za wiele na kompa teraz :tongue4: moze cos blizej weekendu :decayed:

Opublikowano

najlepiej w piatek bo w weekend mamy z kufą(efciem) na nocki takze tego :drunk::banan3:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 08:39_________________________________________________ale dzis na chwile tez by mi pasowało :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Hmm ja niestety dzisiaj na spota mogę się udać jak ktoś po mnie podjedzie gdyż/ponieważ spożyłem browarum i jakby nie patrzeć jestem uziemiony :przebiegly:

Opublikowano

Hmm ja niestety dzisiaj na spota mogę się udać jak ktoś po mnie podjedzie gdyż/ponieważ spożyłem browarum i jakby nie patrzeć jestem uziemiony :przebiegly:

i tak sam? bez nas :bicz3:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 17:52_________________________________________________ :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jakoś tak się złożyło :decayed: :decayed:

Opublikowano

i jak z tym spotem? :decayed: jak zawsze? :polew:

Opublikowano
  • Autor

i jak z tym spotem? :decayed: jak zawsze? :polew:

Jam chętny ale brak siły napędowej :polew: :polew: a tu nikt nie pisze że jest chętny podjechać po mnie :decayed::polew:

Opublikowano

żwir i qbson sie nie odzywaja :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 19:03_________________________________________________ja chetnie podjade ale no zeby wszyscy byli bo inaczej to troche bez sensu :gwizdanie:

Opublikowano

widze ze nigdy nasza ekipa sie zgrac nie moze :kox: poza tym to pogoda jest do d*py :good: grono spotowiczow powiekszy sie za 2 lata jak wojciu zda prawko :naughty: tylko pytanie czy bede mial z kim robic spota :gwizdanie: moze juz wszyscy beda sie bujac innymi furami :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Ze Żwirem i Kubą gadałem, Żwir chętny będzie najdalej za godz pod wiaduktem a Kuba niestety nie może..

Opublikowano

sory panowie ale no wczoraj tak jak ci pisaem Pawełku cos mi wyszło niespodziewanego i musiałem sie z tym uporac :confused4:

Opublikowano

grzes co tam? :wink4: wal pw/sms

Opublikowano

Ze Żwirem i Kubą gadałem, Żwir chętny będzie najdalej za godz pod wiaduktem a Kuba niestety nie może..

No sorry Pawle, ale niestety skończyła się laba i nie dysponuje już taką dużą ilościa czasu jak kilka tygodni temu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

sory panowie ale no wczoraj tak jak ci pisaem Pawełku cos mi wyszło niespodziewanego i musiałem sie z tym uporac :confused4:

No sorry Pawle, ale niestety skończyła się laba i nie dysponuje już taką dużą ilościa czasu jak kilka tygodni temu :wink4:

Nie no spoko rozumiem panowie :cool1: trzeba się jakoś zmówić bo już dawno żeśmy się nie widzieli :gwizdanie: :)

Opublikowano

Nie no spoko rozumiem panowie :cool1: trzeba się jakoś zmówić bo już dawno żeśmy się nie widzieli :gwizdanie: :)

Mi pasują wtorki :gwizdanie:

Proponuję wtorek o 18 lub 19 :naughty: Wydaje mi się, że lepiej wcześniej, bo chłodne wieczory już mamy, a poza tym ciemno przed 20 :thumbdown:

Opublikowano

panowie nie ma co się załamywać tylko kombinować i umawiać, umawiać, umawiać aż dojdzie do skutku :kox: ja transformersa już naprawiłem więc jestem mobilny chyba że zatankuje tyskie :naughty:.

Opublikowano
  • Autor

panowie nie ma co się załamywać tylko kombinować i umawiać, umawiać, umawiać aż dojdzie do skutku :kox: ja transformersa już naprawiłem więc jestem mobilny chyba że zatankuje tyskie :naughty:.

Świnte słowa :decayed: będziemy dotąd się umawiać aż wypali bo każdy kiedyś będzie miał dosyć zaczynania wpisu od ..."sorry nie mogłem bo.." :polew: :polew: i basta :wink4:

Opublikowano
:dance: a nie powiem bo chetnie bym powtorzyl ostatni nasz wypad do belfastu :ranting1: :drunk::banan: :banan:
Opublikowano

Krzysiu, bo się pogniewamy! :bicz3: :foch::sesese:

Wczoraj wyjechałeś przede mną ze swojego bloku, jechałem za Tobą kilkaset metrów, daje długimi, a Ty nic :polew: :polew: