_Bumier_ Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Można powiedzieć że otwarłeś se rondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Aaaaaaaaa no fakt a ty gdzie się przyczajales? Nic się nie dzieje na na na na ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Aaaaaaaaa no fakt a ty gdzie się przyczajales? Nic się nie dzieje na na na na ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 No to na to wychodzi ze widzę cie z browarem w ręce Co jest z wami? Robimy jakiś zjazd? Z tego co za u ważyłem to grupa zmotoryzowani Radomsko widzi się co 2gi dzień i robią jakieś eventy cały czas widać jak grupa jada a tu jak w prosektorium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 No to na to wychodzi ze widzę cie z browarem w ręce Co jest z wami? Robimy jakiś zjazd? Z tego co za u ważyłem to grupa zmotoryzowani Radomsko widzi się co 2gi dzień i robią jakieś eventy cały czas widać jak grupa jada a tu jak w prosektorium Możliwe poznałem Cie już na rondzie po tym xenonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 No to na to wychodzi ze widzę cie z browarem w ręce Co jest z wami? Robimy jakiś zjazd? Z tego co za u ważyłem to grupa zmotoryzowani Radomsko widzi się co 2gi dzień i robią jakieś eventy cały czas widać jak grupa jada a tu jak w prosektorium No jakbysmy sie mieli widziec co 2-gi dzien to na wache bym nie wyrobil tym bardziej, ze znowu na bezrobociu siedze:facepalm: ale spocik jaknajbardziej mozna zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Siema podaj mi numer do siebie bo miałem tel w serwisie i kontakt mi poginely Chodzi mi o Łukasza albo niech ktokolwiek mi podeślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Dzisiejszy spocik, BEZ GOLFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Hrabiostwu się nie chce do mieszczanstwa to mieszczanstwo musiało do hrabiostwa:-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ej ej ej wcale, ze bo nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dzisiejszy spocik, BEZ GOLFA Czemu nikt nie powiedział o spociku ? Myślałem właśnie że jest coś na rzeczy ponieważ widziałem na bloku te dwie a4 coombii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dziś Był Moto Show W Kamiensku Trzeba Być Na bieżąco i się pytać a nie tylko saczyc na obwodnicy. Następny spot w niedziele wiec obserwuj forum[emoji5] http://www.directupload.net/file/d/3724/cna3gr3t_jpg.htm http://www.directupload.net/file/d/3724/cna3gr3t_jpg.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Relacja z dzisiejszego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Czemu wczoraj nie mówiliście że bedzie taka akcja w kamieńsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciajek Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 A ja kurcze na zbiorze jabłek w Holandii i za daleko żebym dojechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ale tu na forum nic nie pisało i widzę że nie tylko Ja nie wiedziałem Gdzie następny w niedziele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 W Radomsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ma ktoś do sprzedania tylna tarcze nadającą sie do użytku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Hamulcowa? To widzimy się w ta niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ta hamulcowa bo mi sie skrzywila i bjje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi