Grzes A4 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Prędzej Wojtek będzie miał jak Piotrek nie obecny w pl Jakieś coś jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil.a4b5 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Siema kupie rame do a4 b5 polift , chyba ze sie nie róznią to przedlifta tez wchodzi w gre, gyby ktoś miał ramę z całą karoserią to tez może sie pochwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Siema kupie rame do a4 b5 polift , chyba ze sie nie róznią to przedlifta tez wchodzi w gre, gyby ktoś miał ramę z całą karoserią to tez może sie pochwalić.Zaraz zj***ke pewnie dostaniesz bo nie ten dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil.a4b5 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Siema kupie rame do a4 b5 polift , chyba ze sie nie róznią to przedlifta tez wchodzi w gre, gyby ktoś miał ramę z całą karoserią to tez może sie pochwalić.Zaraz zj***ke pewnie dostaniesz bo nie ten dział Moze któyś ma i sie pochwali w innych działach też pytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jest za 12 tys cała buda od rs4. A PO CO Ci rama? Kup całego sztrucla na części i będziesz miał fanty poza buda i wiele więcej cie to nie wyniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Gdzie dziś w tym Radomsku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ile osob w gl jest chetnych ? My z kamilem raczej nie.. bo imieniny dziadka mamy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ile osob w gl jest chetnych ? My z kamilem raczej nie.. bo imieniny dziadka mamy xD Wiesz gdzie dziś w Radomsku i o której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zawsze bylo o 14 pod MDkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja mogę zajrzeć Dobra jest plan widzimy się o 15 pod MDK A ty mifer to zawsze masz jakieś urodziny:-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dobra bede mam nadzieje ze ne bedziemy tylko we dwoch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Może Wojtek zajrzy i bumier się pytał może się pokaże w końcu. Weź Łapka I Kabel Czek MI Wyskoczył zbadamy Dziada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja mogę zajrzeć Dobra jest plan widzimy się o 15 pod MDK A ty mifer to zawsze masz jakieś urodziny:-P Nie pier*ol glupot Grzesiu :3 zrobie Ci foteczke z imienin zebys nie myslal, ze wale w ciula i nie chce mi sie przyjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Przecież żartuje. Wiadomo że biesiada ważniejsza%%%%%%%% Spot bo byczych jajach. Jedni się po parę razy pytają a i tak olewaja sprawę. Przynajmniej jedno auto bliskie ogarnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Przecież żartuje. Wiadomo że biesiada ważniejsza%%%%%%%% Spot bo byczych jajach. Jedni się po parę razy pytają a i tak olewaja sprawę. Przynajmniej jedno auto bliskie ogarnięcia To kto byl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ja miałem być i byłem najpierw 13;40 do 14;10 nikogo nie widziałem 16;20 nikogo nie widziałem Myślałem że o 14 , jak byłem w domu to kolega napisał że o 15 więc udałem się gdy tylko mogłem i z Audi na mdku widziałem jedno złote b5 combii na niemiecko-tureckich blachach To kiedy następny mam nadzieje udany spot ? Może uda się namówić większą ilość osób , Ile was się zjeżdża przeważnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ja miałem być i byłem najpierw 13;40 do 14;10 nikogo nie widziałem 16;20 nikogo nie widziałem Myślałem że o 14 , jak byłem w domu to kolega napisał że o 15 więc udałem się gdy tylko mogłem i z Audi na mdku widziałem jedno złote b5 combii na niemiecko-tureckich blachach To kiedy następny mam nadzieje udany spot ? Może uda się namówić większą ilość osób , Ile was się zjeżdża przeważnie ? Na pierwszym spocie bylo kilkanascie aut. Potem juz w doooooool z kazdym spotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 dobra to ile teraz jest tych aut ? Inaczej , ile z was trzyma się zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 dobra to ile teraz jest tych aut ? Inaczej , ile z was trzyma się zawsze Roznie, ja np nie bylem na spocie juz ze 4 miesiace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 dobra to ile teraz jest tych aut ? Inaczej , ile z was trzyma się zawsze Roznie, ja np nie bylem na spocie juz ze 4 miesiace a Ja jeszcze wcale w Radomsku bo nie wiedziałem że sa "tacy ludzie jak Ja " nigdy nie widziałem niczego co by wskazywało na Audi Klub To kiedy następny spot , za miesiąc ? Pytam ilu was jest bo będe miał ogromną prośbę do was wszystkich Audilandziarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi