pawelp2208 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Mi jak narazie 30 też pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Żeby mi nikt nie zapomniał :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 no panowie ja za pare minut startuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 21:32_________________________________________________A następnym razem...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Następnym razem dłużej jak 15 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Jak tam panowie kiedy kolejne spotkanko? Robimy coś bardziej integracyjnego ( mam na myśli % ) czy nie, bo jak tak to muszę kobiecie przypomnieć jak się jeździ Dawajcie propozycje kiedy i gdzie... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 jak najbardziej za. Praktycznie każdy termin mi pasuje, zawsze mogę się dostosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ja jak kolega, też sie dopasuje, niech chłopaki coś podsuną i bedziemy sie umawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 No to panowie musimy zacząc coś ustalać ja proponuję jakiś piątek, może 27.11? w godzinach 17-18, tylko trzeba pomyśleć gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Jak najbardziej jestem . mam nadzieje ze nasza integracja przebiegnie podobnie jak nasza wczorajsza integracja z Krzysiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 :gwizdanie: się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 To gdzie robimy spotkanko? jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 w sumie miejsce może być to co zawsze zeby nie motac a potem zapewne akcja sie rozwinie samoistnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 :th: [br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 12:39_________________________________________________To kto sie pisze na piątkowe soptkanko (27.11) oprócz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 15:53_________________________________________________internety wom odcili?? :bicz3: :bicz3: :bicz3: co jest z wami www pupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Chyba im odcili :polew: [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 22:40_________________________________________________Żyje tam ktoś jeszcze :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 ej dobra jak sie nikt nie odezwie co do jutra albo jak komuś jednak ni epasuje jutro to tragedii nie ma, mozemy to przełożyć, tylko napiszcie w miare szybko co do jutra zeby nie było tak ze spotkac sie 2 i bedzie lipa, dni jest wiele wiec mozemy inny termin ustalić, takie jesm moje zdanie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Dobra to chyba z dzisiejszego spotkania nici............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Z mojej strony napewno nici ponieważ z przyczyn losowych niestety sie nie pojawie przepraszam wszystkich a jeśli dojdzie do spotkania to życze dobrej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi