Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A jak Ciapetek ma już swojego "Ciapetka"???? :polew::decayed:

Opublikowano

c**ja nie ma :decayed: ee pany mam duze dwa lustra w audi :decayed: i rozpórke :decayed:

Opublikowano

ptaszka nie ma :decayed: ee pany mam duze dwa lustra w audi :decayed: i rozpórke :decayed:

Mody idą pełną parą... :good: nie to co u zwirasa :polew: :polew:

Opublikowano

zwiras to jest cieniak :decayed: jara trawe :kox: ja wole sie jarać moja zielona"trawa" :kox:

Opublikowano

:polew: :polew: u mnie wszystko do przodu tak za***rdala że szok :polew:

Właśnie ciekawe jak z Ciapetkiem :gwizdanie: :mysli: Może ona mi namodzi w audi jak dobrze zabajeruje :decayed: :decayed:

Opublikowano

koło pyndzla ci narobi a nie w audi :decayed:

Opublikowano

moja lala symetrycznaaa :kox: wkoncu :decayed: zwiras ruszaj dupsko i modzimy cos u ciebie a nie :decayed:

Opublikowano

to jak tak odpoczywasz to mozesz mnie odwiedzic :naughty: jutro caly dzien w domu siedze :naughty: audi na kanale... trzeba bedzie pomodzic :naughty:

Opublikowano

ten znowu o piciu :thumbdown:[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 21:08_________________________________________________

:decayed:

Opublikowano

Kur** ale dzisiaj barowa pogoda.... :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Ja pier*** zimno jak cholera, trza by się czymś rozgrzać :naughty: kolego Krzysztofie czy coś sugerujesz :kox: :kox:

Opublikowano

Krzychowi d*pa przyrosła do siedzenia w domu :decayed:

Opublikowano

a nie wiem, ja dzisiaj z koleżanka jestem ustawiony na rozmowę filozoficzna przy fajce pokoju na temat problemów globalnych rozciągających sie po wszystkich nacjach tego świata, dotykających dzieci, młodzież, starsze pokolenia na rozmowę "kocham - po 2 piwach mi przechodzi" :DDDDDD :polew: :polew:

Opublikowano

a nie wiem, ja dzisiaj z koleżanka jestem ustawiony na rozmowę filozoficzna przy fajce pokoju na temat problemów globalnych rozciągających sie po wszystkich nacjach tego świata, dotykających dzieci, młodzież, starsze pokolenia na rozmowę "kocham - po 2 piwach mi przechodzi" :DDDDDD :polew: :polew:

Fu*k po takiej rozmowie... to zaraz dzwonię i zgłaszam Cię do "Wielkiej Gry" :bag::nabijasie::polew: