Mariuszvvvv Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Witam Mam problem z korektą w grupie 32, w pierwszym okienku jest -1.5% a w drugim 19% na plusie. Do tej pory sprawdziłem szczelność dolotu kompresorem i wymieniłem eżektor z ASO, zawór DV, świece PFR6Q i filtr paliwa. Silnik nie szarpie i pracuje dobrze, nieszczelności na połączeniu kolektor- turbina nie zauważyłem. Został do sprawdzenia zawór od odmy w tipie i pod kolektorem. Logi po skasowaniu korekt i przejechaniu 100km, paliwo pb95. 002+033 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 002+115 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 003+020 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Proszę o pomoc
Mariuszvvvv Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2019 3 minuty temu, Łukasz13 napisał: Przepływka zbyt mało wskazuje. Zobaczę jeszcze ten zaworek od odmy w tipie i jak będzie bez skutku to podmienię przepływomierz. Czy niskie wskazania przepływomierza mają wpływ na wysokie korekty?
Łukasz13 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Teraz, Mariuszvvvv napisał: Zobaczę jeszcze ten zaworek od odmy w tipie i jak będzie bez skutku to podmienię przepływomierz. Czy niskie wskazania przepływomierza mają wpływ na wysokie korekty? Tak.
Mariuszvvvv Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Wymieniłem przepływomierz o takich samych numerach. Ten stary miał jakiś inny wkład, korekta w 32 grupie wynosi aktualnie -1.5% i 2.3% Logi po wymianie 002+115 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 002+020 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 003+115 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Edytowane 12 Grudnia 2019 przez Mariuszvvvv
Rekomendowane odpowiedzi