mamnadzieje Opublikowano 7 Grudnia 2019 Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Moje nowe wozidlo Audi A4 B8 z roku 2015 ktore bylo swiezo sprowadzone .Juz jest zarejstrowane jezdzi po Polskich drogach. Chcialem napisac cos o moim nowym nabytku, przede wszystkim sprecyfikacje auta.Oraz kilka fotek. Wspomne tylko ze przed kupnem nowego auta posiadalem Audi A3 z roku 2009. S LINE PLUS motor 140kW/190KM kolor czarny metalikszklany dach typu PANORAMAmanualna skrzynia biegów 6-stopniowafelgi aluminiowe Audi S line 18” reflektory bi-xenonowe adaptacyjnediody led typu neon do jazdy dziennejtylne lampy ledpiękna skórzana tapicerka S line z alcantarą stan idealny sportowe kubełkowe fotele elektrycznie regulowane i podgrzewane fotel kierowcy z pamięcią ustawień podgrzewana tylna kanapa system ogrzewania postojowego WEBASTO z pilotemsystem coming and leaving home doświetlający przestrzeń wokół auta po otwarciu lub zamknięciusystem ABS+ESP system parktronic przód i tył z wizualizacjąKAMERA COFANIA system kontroli ciśnienia powietrza w kołach TPMS sensor deszczu i zmierzchusystem start/stopsystem AUTOHOLD system nawigacji GPS Audi Navigation PLUS z kolorowym wyświetlaczem o podwyższonej rozdzielczości, DVD, czytnikiem kart SD/SDHC, MP3/WMAsystem nagłośnienia klasy premium BANG & OLUFSEN z subwooferem zestaw głośnomówiący bluetooth przyciemniane fabrycznie (dymione) tylne szyby2x elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterkaelektrycznie składane lusterkaelektrycznie podnoszona i opuszczana klapa bagażnika Edytowane 15 Grudnia 2019 przez mamnadzieje
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2019 Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Spoiler ile trzeba wyścielić złotówek?:P Edytowane 7 Grudnia 2019 przez firefighter79
MaciekPL Opublikowano 7 Grudnia 2019 Opublikowano 7 Grudnia 2019 45 minut temu, Hubertus01 napisał: Webasto świetna sprawa Dokładnie przydatne jak ktoś w garażu nie parkuje . Fajna baza do rezania:D Keeylessa to tu nie ma. 1
george Opublikowano 7 Grudnia 2019 Opublikowano 7 Grudnia 2019 1 godzinę temu, firefighter79 napisał: Ukryj zawartość ile trzeba wyścielić złotówek?:P Pewnie siódemka z przodu.
mamnadzieje Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Dzieki koledzy za opinie mojego wozidła. Powiem wam szczeże ze dalem za nia ponizej 70tys. Szkoda ze nie zdazylem zrobic fotki z moich letnich opon,ale napewno wkleje na wiosne jak sie ociepli. Troche mnie irytuje ze w takiej Sline nie bylo swiatelek na drzwiach.Oraz oswietlenia klamek wewnetrznych oraz zewnetrznych plus oswietlenia w nogach.W takiej opcji wyposarzenia powinno juz to byc. Ale nic ...... juz sie umowilem z Marcinem z Krakowa bedziemy dzialac po Nowym Roku z tym oswietleniem. Marcin bardzo dokladny i rzetelny robi dobra robote.Klika rzeczy robilem u niego jak mialem A3. Edytowane 7 Grudnia 2019 przez mamnadzieje
BLENDEK Opublikowano 7 Grudnia 2019 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Fajne wypo no i 3G+ Ale to nie jest żaden sline plus :p Jak coś to już competition plus, ale to wygląda tak jak w mojej (tez mam temat na forum). Masz zwykły zewn. i wewn. S-line 1
mamnadzieje Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Wyslij swoj opis poczytam Tez masz grzane siedzenia tyl? Panorama dach? ====== U ciebie siedzenia sa ustawiane recznie wjchą,a ja w moim mam elektryczne z pamiecia na dwa kluczyki. Przedewszystkim Webasto. Pozniej zapodam dokladniejsze fotki z wnetrza auta Mysle ze twoje wozidlo jest inaczej wyposarzone choc nie bede sie klłócil. pozdr Edytowane 7 Grudnia 2019 przez mamnadzieje
WojtekA6C7 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Graty zakupu ! Też nie miałem u siebie pakietu qq1 ,ale nie dużo trzeba i teraz nawet siedzi jeszcze dodatkowe oświetlenie wnętrza Powodzenia w modach !
MaciekPL Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Ktoś pisał o siódemce z przodu.. Co tam za nalot jest ? 190tys coś wychodzi z licznika chyba, kierownica przód auta też w sumie na to wskazuje . ??
mamnadzieje Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 @MaciekPL fotki robione z telefonu i troche dokladnie nie widac ile ma na liczniku.Licznik sprawdzony komputerowo w tej chwili ma lekko ponad 150tys. Za swoje wozidlo dalem PONIŻEJ 70tys i mysle ze to jest dobra cena.
Norbas Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Ktoś z opisem poleciał konkretnie, najmocniejszy motor mimo wszystko graty auta i bezawaryjnosci
george Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 57 minut temu, Norbas napisał: Ktoś z opisem poleciał konkretnie, najmocniejszy motor Z dwulitrówek oferowanych w B8 FL tak.
BLENDEK Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 12 godzin temu, mamnadzieje napisał: Wyslij swoj opis poczytam Tez masz grzane siedzenia tyl? Panorama dach? ====== U ciebie siedzenia sa ustawiane recznie wjchą,a ja w moim mam elektryczne z pamiecia na dwa kluczyki. Przedewszystkim Webasto. Pozniej zapodam dokladniejsze fotki z wnetrza auta Mysle ze twoje wozidlo jest inaczej wyposarzone choc nie bede sie klłócil. pozdr ej ej, ale spokojnie Co to za licytacje? Ja mam inne bajery, ty masz inne. Tylko nie wciskaj nikomu, że to jakiś Sline Plus bo nie ma czegoś takiego ja o jednym ten o drugim
Norbas Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 2 godziny temu, george napisał: Z dwulitrówek oferowanych w B8 FL tak. A gdzie jest napisane, ze najmocniejsza 2 litrowka... nie wszyscy wiedza o co chodzi... s-line plus... bezkluczykowy system... system oświetlenia ambientowego... tych dwóch nawet nie ma... rozumiem koloryzacje ale niech będzie prawdziwa.... 2
mamnadzieje Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 5 minut temu, Norbas napisał: A gdzie jest napisane, ze najmocniejsza 2 litrowka... nie wszyscy wiedza o co chodzi... s-line plus... bezkluczykowy system... system oświetlenia ambientowego... tych dwóch nawet nie ma... rozumiem koloryzacje ale niech będzie prawdziwa.... Zrobilem male poprawki w opisie
mamnadzieje Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 Niby ze temat jest tylko o Audi A4 .Chcialbym wstawic kilka foteK z mojej poprzedniej Audi A3 r.2009 2.0 TDI 140KM Odwiedzila hamownie i miala pozniej 180KM. Zainwestowalem w nia dosc sporo,ale to tylko byly sprawy mutimedialne.No i kilka innych dodatkow. Kierownica multi trojramienna radio RNS-E plus kamera cofania oraz DVB-T Choc zewnetrznie niczym sie nie roznila od zwyklej A3.
l2k2 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Graty. Ładna sztuka i miła przesiadka z A3 zapewne Jak koledzy piszą, masz zwykłe Sline, a nie Sline+ (Competition). Siedzą tutaj zboczuchy pod tym względem, więc takie coś razi w oczy. Adaptacyjnych lamp wygląda, że też nie ma
Lukasz_N Opublikowano 15 Grudnia 2019 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Gratuluję fajnego egzemplarza, ale weź popraw ten opis skopiowany z ogłoszenia od handlarza bo aż w oczy razi ? Bezawaryjnosci życzę.
Rekomendowane odpowiedzi