Opublikowano 16 Czerwca 201016 l Czester a dużo pracy aby to zamontować ? Tak na spokojnie to z 0.5-1h
Opublikowano 16 Czerwca 201016 l jak myslicie jest sens to zakladac do zwyklego zderzaka? czy bedzie wiocha?
Opublikowano 16 Czerwca 201016 l jak myslicie jest sens to zakladac do zwyklego zderzaka? czy bedzie wiocha? Raczej tak sobie będzie wyglądać, bo normalny zderzak jest bez tego przetłoczenia na dole. Przejrzyj dokładnie ten wątek, było tam kilka wersji zderzaków z tą dokładką.
Opublikowano 16 Czerwca 201016 l jak myslicie jest sens to zakladac do zwyklego zderzaka? czy bedzie wiocha? będzie wiocha :gwizdanie:
Opublikowano 17 Czerwca 201016 l Moim zdaniem ta dokladka w B6 wyglada bardzo slabo :gwizdanie: kto wie ,zobaczymy zawsze moza sprzedać znaczki na zaciskach S4 też podobno
Opublikowano 17 Czerwca 201016 l Moim zdaniem ta dokladka w B6 wyglada bardzo slabo :gwizdanie: Na zwyczajnym zderzaku masz racje...
Opublikowano 18 Czerwca 201016 l na niebieskim powinno wyglądać lepiej jak na czarnym, zobaczymy a gdzie zobaczycie :gwizdanie:
Opublikowano 18 Czerwca 201016 l na niebieskim powinno wyglądać lepiej jak na czarnym, zobaczymy a gdzie zobaczycie :gwizdanie: pisałem, że wiocha przy standardowym zderzaku, Ty masz niebieskiego s-line'a także może być , nie strzelaj a
Opublikowano 18 Czerwca 201016 l takie dokladki to kwestia gustu...moj zderzak tez jednym sie podoba innym nie
Opublikowano 18 Czerwca 201016 l na niebieskim powinno wyglądać lepiej jak na czarnym, zobaczymy a gdzie zobaczycie :gwizdanie: pisałem, że wiocha przy standardowym zderzaku, Ty masz niebieskiego s-line'a także może być , nie strzelaj a :polew:
Opublikowano 19 Czerwca 201016 l a u mnie tak: Całkiem całkiem w B7 i B6 ta dokładka wygląda ale pewnie tylko do pierwszego większego wzniesienia albo krawężnika
Opublikowano 21 Czerwca 201016 l i dokładka doszła [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2010, 13:03_________________________________________________i wygląda