PiotrekAudiWawa Opublikowano 11 Grudnia 2019 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Witam mam problem w punktach napisze co było i jak jest może mi pomorzecie 1.Jechalem sobie zatrzymując się przed pasami samochód wkręcił się na obroty około 3tys obrotów i zgasł odpaliłem wszedł na obroty i znowu zgasl 2 . Wróciłem do domu podłączyłem pod vaga i okazało się ze ze jest błąd czujnika nastawnika przepustnicy 3 .wymienilem przepustnice i problem jest cały czas ten sam ;( nie ma niskich obrotów jak się go odpali to strzela w silniku powyżej 2 tys obrotów samochód zachowuje się normalnie ;(
lewiatan1989 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Przepustnicę wstawiłeś sprawną? Nową czy używaną? Adaptacje przepustnicy przeprowadziłeś? Sprawdź przy okazji jakie wartości daje przepływomierz, czasem uszkodzona przrpkywka objawia się błędami w przepustnicy.
PiotrekAudiWawa Opublikowano 11 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2019 Przepustnica nowa oryginalna dodatkowy News odłączyłem czujnik temperatury i dalej to samo adaptacja przeprowadzona przepustnica zobaczę wartosci
Pawelekgit Opublikowano 23 Stycznia 2020 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Cześć. Tak z ciekawości, ile zapłaciłeś za nową przepustnicę? I gdzie kupowałeś? Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi