Kali 4444 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Witam forumowiczów z racji tego iż zakupiłem niedawno auto mam pewien problem przy kupnie dostalem tylko jeden kluczyk scyzoryk na domiar złego bez pilota centralnego zamka chcialbym dokupić jakis używany pilot lecz słyszałem że pracują na różnych czestotliwosciach 433mhz i 433.92 Mhz niemam pojęcia który będzie pasował do mojego auta bylbym wdzięczny za każdą pomoc.
matixxxDEE Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Vagiem sprawdź model swojego modułu komfortu i wedle tego numeru powinieneś dobrać. Tutaj masz wszystkie ładnie opisane:
Kali 4444 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2019 Takie same symbole mam na wklejce z tylu w bagażniku w kole zapasowym tylko jak rozkodowac z nich jaka częstotliwość pasuje do mojego auta tak jak pisałem jestem zielony w tym temacie dodam zdjecie moze ktos pomoże
Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Na wlepce nie znajdziesz takich informacji musisz podłączyć vcds'a i odczytać numer swojego modułu komfortu. Jeśli nie posiadasz vcds'a to podjedź na spota w swojej okolicy - chłopaki napewno pomogą, zwłaszcza że odczytanie numeru zajmie 30sek.
matixxxDEE Opublikowano 20 Grudnia 2019 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Jeśli dobrze czytam z wlepki to prawdopodobnie bedziesz miał coś z tego:8E0 959 433 AR - 433MHz, elektryczne szyby z tyłu (lub korby).8E0 959 433 AS - 433MHz, elektryczne szyby z tyłu. Ale zawsze mógł ktoś coś robić więc najbezpieczniej będzie jak zrobisz tak jak kolega Łukasz napisał.
Rekomendowane odpowiedzi