Skocz do zawartości
IGNOROWANY

rozmiar felg a rozne modele A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie czy sa jakies roznice w fabrycznie montowanych felgach tzn czy A4 w roznych latach produkcji zmieniala rozmiary felg z tego co wiem to (chyba) najczesciej wystepuja 15" ET 42 rozstaw 5x112 i ogumienie 185/65/15.

rozgladam sie za felgami ale seryjnymi od audi. znalazlem z ogloszenia felgi ale nie wiem czy beda pasowaly bo koles za malo danych napisal. W tresci bylo natomiast ze felgi pochadza od audi z rocznika 2001 1.9 TDi iteraz ja mam rocznik 1995 i czy takie beda pasowaly?

pozdr

ps

sorki jesli ktos bedzie uwazal moj post za lamerstwo :redface: :redface: :redface: :bicz::bicz::bicz:

Opublikowano
W tresci bylo natomiast ze felgi pochadza od audi z rocznika 2001 1.9 TDi iteraz ja mam rocznik 1995 i czy takie beda pasowaly?

Jeżeli rozstaw jest ten sam to będą pasowały

ps

sorki jesli ktos bedzie uwazal moj post za lamerstwo

żadne lamerstwo, lepiej dwa razy spytać niż potem pisać posty że się kupiło złą część

Opublikowano

koles ma w tym ogloszeniu 5x112 wiec sadze ze beda ok jedna kwota wydawana na felgio raczej nie nalezy do malych wiec dlatego wole dmuchac na zimne

Opublikowano
koles ma w tym ogloszeniu 5x112 wiec sadze ze beda ok jedna kwota wydawana na felgio raczej nie nalezy do malych wiec dlatego wole dmuchac na zimne

Sprawdz jeszcze ET - powinno byc od 35-45 :wink:

Opublikowano

Jak napisal 5x112 i ET 35-45 beda pasowaly :wink:

Opublikowano

a co sadzicie o takich felgach?

http://www.allegro.pl/item179014293_felgi_do_audi_a4_a6_vw_z_prawie_nowymi_oponami.html

bo ja jej mierzylem dokladnie te co na aukcji wogole polecam kupno ich bo opony sa naprawde wg mnie dobre tylko jest jedno ale rozmiar opon 215 i ET 45 to zly dobor kol do A4 z 95r. nalozylem kolo na przod i mialem moze centymetr od gornego wahacza wiec znajac nasze drogi albo bym wylecial do rowu albo rozwalil zawiecha na jakims dolku (chyba ze sie mysle to mnie poprawcie).

pozdr

ps

wogole to poszukuje felg alu oczywiscie 16" najlepiej z oponami tak do 1500 zl

Opublikowano

Felgi ori. Audi ładne :wink: co do ET ja u siebie mam ET35 z opona 215/45 r 17 i tez jest blisko wahacza ale nie masz co sie martwic nie wrzuci Cie do rowu :wink:

Opublikowano

koles ten mial do swojej audicy felgi allessio 16" ET 35 a opona 205/55/16 wiec poprosilem czy moge do siebie przymierzyc i bylo conajmniej 2 ray wiecej luzu co do tych z tej aukcji kurde myslalem ze sie tam :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ale coz trzeba szukac dalej moze cos mi sie w okolicahc Lublina uda ustrzelic ale nie wiem.