Jacaolecko Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Witam potrzebuje mechanika na terenie Warszawy który skasuje mi w tygodniu błąd air bag i podłączy emulator Bluetooth pozdrawiam
Dev Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Lepiej Kup sobie interfejs za pare zlotych
Jacaolecko Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2020 Który byś polecił ? Skasuje tym ten błąd airbag?
Dev Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 9 minut temu, Jacaolecko napisał: Który byś polecił ? Skasuje tym ten błąd airbag? https://www.olx.pl/oferty/q-vcds/
Jacaolecko Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2020 No to ja wole dać komuś pare złoty za skasowanie niż wydawanie 300 zł za rzecz której wgl nie ogarniam
Dev Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Jacaolecko napisał: No to ja wole dać komuś pare złoty za skasowanie niż wydawanie 300 zł za rzecz której wgl nie ogarniam pojedziesz tak ze 3 razy i dasz 300zł vcds jest bardzo prosty w obsłudze, Edytowane 12 Stycznia 2020 przez Dev
Jacaolecko Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2020 Dlatego kogoś tutaj szukam co posępnie kompa weźmie 20 zł i skasuje mi ten błąd może z czasem go kupie faktycznie
Dev Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 3 minuty temu, Jacaolecko napisał: Dlatego kogoś tutaj szukam co posępnie kompa weźmie 20 zł i skasuje mi ten błąd może z czasem go kupie faktycznie za 20 złotych w Warszawie to nikt nawet nie spojrzy na Twoje auto jezeli masz zamiar dłuzej jezdzic tym autem to kup sobie cos porzadnego poduczysz sie i jeszcze pare złotych wpadnie
Jacaolecko Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2020 No planuje 4 latka nim śmigać a dziś mi wywaliło ten błąd :/ od niedawna jestem w Warszawie nie mam tutaj nikogo zaufanego dlatego jestem na forum. Potrzebuje jakiegoś mechanika na przyszłość również. Znasz kogoś takiego w Wawie ?
Dev Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 3 minuty temu, Jacaolecko napisał: No planuje 4 latka nim śmigać a dziś mi wywaliło ten błąd :/ od niedawna jestem w Warszawie nie mam tutaj nikogo zaufanego dlatego jestem na forum. Potrzebuje jakiegoś mechanika na przyszłość również. Znasz kogoś takiego w Wawie ? popytaj na warszawskich spotach, moze ktos podjedzie z kablem i Ci ogarnie
Jacaolecko Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2020 No i tak zrobię dzieki wielkie mistrzu pozdrawiam
Robero321 Opublikowano 25 Maja 2020 Opublikowano 25 Maja 2020 W dniu 12.01.2020 o 21:32, Dev napisał: za 20 złotych w Warszawie to nikt nawet nie spojrzy na Twoje auto Taka prawda a jak będziesz chciał sprawdzić albo wykasować błędy to wpadnij na spota warszawskiego. Zawsze ktoś ma vcds a i skasuje Ci byka
Rekomendowane odpowiedzi