marcin j Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 mega13, ladny ten twoj avancik, bede cie wypatrywal jak bebde w malejpolsce.
spanky Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 duża fela i już inny wygląd ale fela od VW-na ....
Gość rob Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 duża fela i już inny wygląd ale fela od VW-na .... dekielek zmieni i będzie ori Audi
Cuber Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 spanky napisał/a:rob napisał/a: duża fela i już inny wygląd ale fela od VW-na .... dekielek zmieni i będzie ori Audi No ORI chyba nie bardzo bedzie ale z dekielkami to juz lepiej. Furka supcio no i zmień sobie lampy na soczewki po II lifcie autko zmieni radykalnie wygląd. Zapraszamy do Grodu Kraka na spota.....
mega13 Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Opublikowano 27 Marca 2007 Nad lampami popracuję, a nad dekielkami już pracuje. A do kraka mam rzut beretem, w zasadzie często się włóczę wieczorami po mieście...
TTom3k Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Ladny bo podobny do mojego Tylko bez relingow wyglada troche lyso ;P Tylko kolego nie ma porównania bo nigdzie nie widze Twojej .... Co jest?? Spoko Spoko niebawem sie pojawia jakies fotki narazie seria to nie ma co pokazywac:) Chodzi mi o kolor srebrny i kombi wiec podobny nie ?
Cuber Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Nad lampami popracuję, a nad dekielkami już pracuje. A do kraka mam rzut beretem, w zasadzie często się włóczę wieczorami po mieście... A czy przypadkiem w ostatnia Niedzielę nie byłes pod MCD na Matecznym ( wieczorem ) ?? Jak bedziesz się włóczył po Kraku daj cynka.....
mega13 Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Opublikowano 27 Marca 2007 Spoko Spoko niebawem sie pojawia jakies fotki narazie seria to nie ma co pokazywac:) Chodzi mi o kolor srebrny i kombi wiec podobny nie ? No tak tylko łysy... :biggrin: ROOOOLLLSSS
Rekomendowane odpowiedzi