Opublikowano 20 Stycznia 20206 l Cześć. Zakupiłem dziś rnse wszystko śmiga bo sprawdziłem jeszcze w samochodzie przed kupnem ale niestety gościu nie miał kodu PIN do radia niestety wycięty został z książeczki do radia. Czy można zdalnie po nr radia odblokować? Znalazłem kilka ofert na allegro że ludzie odblokowują tylko po nr. Ewentualnie czy ktoś z forumowiczów byłby w stanie pomóc Pozdrawiam.
Opublikowano 20 Stycznia 20206 l Wejdź na kody-radio i napisz do nich,nawet po godzinie potrafią wysłać kod. A ceny mają lepsze niż na alledrogo
Opublikowano 20 Stycznia 20206 l Autor Super skorzystam, ale mam może głupie pytanie gdzie znajdę numer seryjny ? bo nigdzie widzę nie jest nadrukowany a do tego jak pisałem w książce karteczka jest wycięta ... Pozdrawiam
Opublikowano 20 Stycznia 20206 l 6 minut temu, mati90 napisał: Super skorzystam, ale mam może głupie pytanie gdzie znajdę numer seryjny ? bo nigdzie widzę nie jest nadrukowany a do tego jak pisałem w książce karteczka jest wycięta ... Pozdrawiam Jak nie ma z boku radia to trzeba radio podłączyć pod zasilanie i numer seryjny wyświetli się.
Opublikowano 20 Stycznia 20206 l Autor Ten numer zawsze się pojawia ? nie jest tak że dopiero jak jakiś unlock cd się włoży to dopiero się pojawia ? aktualnie nie mam adaptera z iso na quad lock bo mam concerta jeszcze Edytowane 20 Stycznia 20206 l przez mati90
Opublikowano 20 Stycznia 20206 l Numer seryjny nie zawsze jest widoczny u dołu wyświetlacza. Po użyciu płyty do uzyskania kodu wyświetlany jest inny numer gdzie cztery ostatnie cyfry kod
Opublikowano 20 Stycznia 20206 l Autor okej a jeżeli podłącze pod mój samochód to numer seryjny b\edzie widoczny w vcds ? Mimo że nie odblokowałem pinem ? W ostateczności mam nadzieję że do soboty nikt nie rozbierze bardziej audicy z której wziąłem radio to podłącze jeszcze raz i tam podepnę vcds Jeżeli w tamtym samochodzie uruchomię, ponieważ powinno się uruchomić przez vin to w ustawieniach znajdę ten numer ?
Opublikowano 20 Stycznia 20206 l 45 minut temu, mati90 napisał: okej a jeżeli podłącze pod mój samochód to numer seryjny b\edzie widoczny w vcds ? Mimo że nie odblokowałem pinem ? W ostateczności mam nadzieję że do soboty nikt nie rozbierze bardziej audicy z której wziąłem radio to podłącze jeszcze raz i tam podepnę vcds Jeżeli w tamtym samochodzie uruchomię, ponieważ powinno się uruchomić przez vin to w ustawieniach znajdę ten numer ? Podłącz radio do auta,linia K musi byc podłączona. Połącz się kompem wejdź w navi i w zaawansowanych (advanced) będzie numer seryjny. Możesz się połączyć w Twoim aucie. Edytowane 20 Stycznia 20206 l przez pila24
Opublikowano 20 Stycznia 20206 l Autor Super dzięki za informacje jutro zamawiam adaptery na amazonie to pewnie pojutrze będą to będę modził i zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzięki za pomoc.
Opublikowano 10 Marca 20224 l Witam kolegów. Dysponuje ktoś pewnym softem do nagrania na płytę w celu odkodowania? Ze strony radiokody podali mi PIN ale niw wchodzi. Nr seryny nie wyświetla się na wyświetlaczu, zdobyłem go poprzez VCDS.Jest taka możliwość,że ktoś wczesniej odblokował płytą i teraz nr. seryjny ma się nijak do rzeczywistości?
Opublikowano 10 Marca 20224 l Napisałem, brak odzewu, soft raczej nie grzebany-brak języka polskiego a to zazwyczaj dogrywają.
Opublikowano 10 Marca 20224 l Teraz, indyczes napisał: Napisałem, brak odzewu, soft raczej nie grzebany-brak języka polskiego a to zazwyczaj dogrywają. Ja korzystałem z ich usług kilkanaście razy i zawsze było ok,nie musi być polskiego by był soft modyfikowany.
Opublikowano 11 Marca 20224 l Ponowna prośba,ma ktoś taki soft lub wskaże pewne źródło skąd można pobrać?
Opublikowano 12 Marca 20224 l Właśnie tak czasami zachowuje się rns-e po tym sofcie. Nawet jeśli pin tam jest płyta robi już tylko destrukcje w sofcie. Daj radio kumatemu elektronikowi który bez rozbierania odpowiednim sprzętem to wydobędzie.