mamnadzieje Opublikowano 21 Stycznia 2020 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Witam wszystkich Chcialbym sie zapytac czy jest mozliwosc zalozenia takiego urzadzenia WIFI ,zeby po skonfigurowaniu obraz telefonu pojawil sie na ekranie MMI ? ====== Znalazlem takie cosik,ale moze ktos z Was zakladal takie WIFI? Nowy ulepszony bezprzewodowych Apple CarPlay klucza USB lustro Link Carlife Android Auto telefon dla systemu Android nawigacji Adapter tv w Odbiorniki TV do samochodu od Samochody i motocykle na AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com I jeszcze takie cos Bezprzewodowy Adapter CarPlay USB Smart Link do klucza apple Carplay dla androida WiFi odtwarzacz nawigacyjny moduł USB CarPlay Stick na AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
shaqal Opublikowano 27 Stycznia 2020 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Musi być jednostka w aucie, w której jest android umożliwiający instalacje aplikacji, dopiero wtedy będzie działać interfejs z aukcji.
arnail77 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 U mnie założyłem Carplay do MMi 3g plus od majfriendów z alli i wszystko super chodzi.polecam suuper alternatywa do mmi 3g sim
AudiA4uk Opublikowano 10 Czerwca 2021 Opublikowano 10 Czerwca 2021 W dniu 29.01.2021 o 09:09, arnail77 napisał: U mnie założyłem Carplay do MMi 3g plus od majfriendów z alli i wszystko super chodzi.polecam suuper alternatywa do mmi 3g sim Hej, rozumiem że tel podpinasz do tego po kablu ??
Rekomendowane odpowiedzi