Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Nowy sposób na montaż CB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozwiązanie ciekawe ale to nie zmienia faktu że wciąż trzeba znaleźć miejsce żeby zainstalować radio. Nie wiem jak w B7 ale w B5 to ciężko z takim miejscem, chociaż z takim rozwiązaniem można by to pod siedzenie w sumie wrzucić, no i ten rażący niebieski wyświetlacz napewno nie w takim miejscu jak to jest zasugerowane na zdjęciach żeby cały czas po gałach dawało. Ale ogólnie :good:

Opublikowano

wg mnie kicha ,,,,, przecież nie ważne gdzie masz panel czy radio, ważne żeby dostęp do gruchy był wygodny i głośniczek odsłonięty a nie wiadomo czy to cuś z aukcji to nie jakis szumofon

ktoś juz zapodał taki pomysł wykonał go chyba w b7 a ja zrobiłem to w b5 :

-bierzecie polecane radio preident, uniden

-montujecie z lewej strony przy kierownicy w tym małym schowku

-przedłużacie kable od gruszki bardzo łatwo przeciągacie go gdzie wam sie podoba na prawą strone kiery żeby sie wygodnie obsługiwało

-głośniczek, kable słupkiem i pod podsufitką to panelu oświelenia na srodku na górze

-tam go montujecie nie ważne jak byleby sie trzymał i tak bedzie go słychać bardzo dobrze

-efekt jest taki że nie widac żadnych kabli radyjko jest schowane dostęp do gruchy idealny i głośniczek w odpowiednim miejscu

polecam !!!

Opublikowano

dkładnie to na twojej pracy sie wzorowałem :good: tylko zrobiłem to w b5 i radyjko mam w małej pólse po lewej od kiery

dzięki świetny pomysł :good: więc nie wiem po co to zmieniać

Opublikowano

JA U SIEBIE W W B6 MAM TU RADYJKO ZAMONTOWANE A WŁAŚCIWIE WCIŚNIĘTE I JEST CACY (UNIDEN PRO 520 XL)

65f0c5625cb11d74.jpg

Opublikowano

ja mam tak samo, tzn w schowku, weszło idealnie, tylko glośnik mam na półeczce pod podłokietnikiem. głośnik z zestawu głośnomówiącego nokii wchodzi idealnie na taśmie dwustronnej... działa ponad dwa lata... a grucha wychodzi przez otwór w schowku i jest wciśnięta między tunel środkowy a fotel pasażera... nie miałem zacięcia do wiercenia dziur w tapicerce na uchwyt po gruchę :no:

Opublikowano

... nie miałem zacięcia do wiercenia dziur w tapicerce na uchwyt po gruchę :no:

2 małe dziureczki :tongue4:

Opublikowano

to radyjko to kupa moim zdaniem, a za tą kasę można kupić za***isty zestaw :gwizdanie:

w B5 radyjko mam zamontowane w tej półeczce co antonio i jest :kox: a grucha dynda przełożona przez kolumnę kierownicy :)

[br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 18:35_________________________________________________...a właśnie też mam Unidena 520 PRO XL i jest :good:

Opublikowano

Dla mnie również to radyjko z aukcji kicha :thumbdown:

Nie da się go schować za bardzo bo: głośnik i grucha :gwizdanie:

Ktoś idzie z myśleniem w dobrym kierunku, ale musi to jeszcze dopracować :good:

Opublikowano

Antonio , ktoś kiedyś pisał o zmasakrowanych kolanach przy dzwonie. Miniejsce dobre, ale ....te kolana nie dają mi spokoju :no:.

Pozdrawia

SZYCHA

Opublikowano

Antonio , ktoś kiedyś pisał o zmasakrowanych kolanach przy dzwonie. Miniejsce dobre, ale ....te kolana nie dają mi spokoju :no:.

Pozdrawia

SZYCHA

Nie myśl o takich strasznych rzeczach :no:

kiedyś uczestniczyłem w wypadku jako pasażer i też moje kolana ucierpiały nawet panewka w biodrze mi pekła, więc na uderzenia wynikające w wypadku nie ma rady :kwasny:

Opublikowano

wygląda jak wieś ....tak jak ma zrobione Kuredu to dla mnie jest klasa :good:

Opublikowano

dziwne to radyjko ale ciekawe rozwiązanie...

ja mam unidena PRO 520 XL i zamontowałem go na półeczce nad nogami od kierowcy. (ładnie się mieści łącznie z gruszka... wiec mnie bardzo pasuje.... dostęp do zmiany kanału również poprawny)

Opublikowano

wygląda jak wieś ....tak jak ma zrobione Kuredu to dla mnie jest klasa :good:

A jak ma :?: w schowku :?:

Mnie się bardziej podoba tak jak ma Hercuś :good:

Opublikowano

Ręczniak to jest klasa :) myk i radio wyjęte z auta przez właściciela ew. złodzieja.

Opublikowano
  • Autor

a jak ma Hercuś ?

no i jak ma Kuredu ?

Opublikowano

a jak ma Hercuś ?

Hercuś ma po lewej stronie w tym schowku i dodatkowo głośnik od cb zamontowany w lampkach w podsufitce, zaś gruszka przedłużona tak że ma ją koło lewarka.

Osobiście nie widziałem, ale gdzieś tak opisywał i mi się podoba to rozwiązanie :good:

Opublikowano

najlepiej tak zamontować radio dobry dostęp i nie przeszkadza

f4006db66a934d07med.jpg