Muskel1 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Nie zdjęcie tylko pełny protokół autoscan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 444 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 13 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie zdjęcie tylko pełny protokół autoscan. A to mechanicy u nas nie wiem czy takie coś dają u nas To normalnie podłącza kompa szczytuje błędy usuwa usterke i tyle żadnego wydruku nie dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 To żadne czary mary. Po podpięciu kompa i tak wykonuje pełny autoscan (przynajmniej tak powinien), który można zapisać i go Tobie w formie pliku tekstowego udostępnić. Jeżeli Twój warsztat nie jest w stanie wykonać tak banalnej i podstawowej czynności diagnostycznej, to powinieneś może zmienić warsztat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 444 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 17 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Naładuj akzmulator. 17 godzin temu, krystian 444 napisał(a): Stało mi się to jak bezpieczniki sprawdzałem 20221231_171735.mp4 27.81 MB · 0 pobrań 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Tak 3 minuty temu, Muskel1 napisał(a): To żadne czary mary. Po podpięciu kompa i tak wykonuje pełny autoscan (przynajmniej tak powinien), który można zapisać i go Tobie w formie pliku tekstowego udostępnić. Jeżeli Twój warsztat nie jest w stanie wykonać tak banalnej i podstawowej czynności diagnostycznej, to powinieneś może zmienić warsztat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 444 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Pojadę jutro i spróbuję to ogarnąć i wstawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi