Ebel Opublikowano 22 Lutego 2020 Opublikowano 22 Lutego 2020 Witam. Od miesiąca mam problemy z 2 błędami,które wywalają check engine. Auto nie idzie tak jak powinno. Po skasowaniu błędów i przejechaniu 30km check engine powraca. Zrobiłem logi statyczne i dynamiczne. Może ktoś spotkał się z takim problemem. Z góry dzięki za pomoc Audi A4 B6 1.8t BFB Logi robione na PB Audi posiada LPG Błędy które wywala to : 17535 i 17545 mieszanka paliwa Dynamiczne: Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Statyczne: Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
Łukasz13 Opublikowano 22 Lutego 2020 Opublikowano 22 Lutego 2020 Przepływka pokazuje za wysokie wartości, sprawdz jak jest założona i podmień na inna oryginalną.
Ebel Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Opublikowano 22 Lutego 2020 18 minut temu, Łukasz13 napisał: Przepływka pokazuje za wysokie wartości, sprawdz jak jest założona i podmień na inna oryginalną. Ok sprawdzę a co sądzisz o sondzie Lambda ? Bo mi się wydaje że te wartości co mam są niepoprawne ale nie jestem pewien.
Łukasz13 Opublikowano 22 Lutego 2020 Opublikowano 22 Lutego 2020 Wartości są niepoprawne ale to wynik złych wskazań przepływki.
Ebel Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Opublikowano 22 Lutego 2020 56 minut temu, Łukasz13 napisał: Wartości są niepoprawne ale to wynik złych wskazań przepływki. Aa okej będę patrzył przepływkę
Rekomendowane odpowiedzi