adel19994 Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Witam serdecznie, Audi A4 B5 1999r. ben + gaz Mam problem z kluczykiem scyzorykiem a dokładnie z pilotem. Posiadam dwa kluczyki - wcześniej działały, nagle piloty nie zamykają ani nie otwierają auta. - Adaptacja poprzez instrukcje z dwoma kluczykami nie działa. - W programie VAG przy adaptacji kluczyków kanał 21 ani inni nie jest dostępny - "not available". Próbowałem już wszystkiego. W programie VAG kluczyki widać, że się programują na odpowiednie miejsca - 1-4, - piloty widać, że działają bo widać to także w VAG-u. Adaptacja dwoma kluczykami przechodzi prawidłowo - samochód mryga kierunkami, otwiera się za pierwszym razem, jednak później pilot nie chce zamykać/otwierać. Proszę o pomoc, co jest nie tak, co może być uszkodzone.
Fazii Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 4 godziny temu, adel19994 napisał: W programie VAG przy adaptacji kluczyków kanał 21 ani inni nie jest dostępny - "not available Tu pomyliłeś adaptacje kluczyka z adaptacją immo Vagiem pilotów nie zaadaptujesz. Według mnie nie kończysz prawidłowo adaptacji Robiłeś krok po kroku jak w opisie
adel19994 Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 W dniu 7.03.2020 o 22:44, Fazii napisał: Tu pomyliłeś adaptacje kluczyka z adaptacją immo Vagiem pilotów nie zaadaptujesz. Według mnie nie kończysz prawidłowo adaptacji Robiłeś krok po kroku jak w opisie Wydaje mi się, że adaptacje przeprowadzam prawidłowo, bo później w VAG-u widzę, że dwa kluczyki są na odpowiednich miejscach w pamięci.
Rekomendowane odpowiedzi