Opublikowano 6 Czerwca 20206 l Autor Godzinę temu, george napisał: 345/300? Troszke mniej 320/288 Godzinę temu, dekiel 13 napisał: Nice . Dzienks
Opublikowano 12 Czerwca 20206 l Autor Nie za dużo teraz Mam już tempomat. Moim VCDS nie mogłem przełączyć świateł ze skandynawskich na EU. Wole sam włączać i wył światła nie doszedłem dlaczego na fisie nie pokazuje mi otwartych drzwi od kierowcy... okazał się styk w zamku. I jeszcze próbowaliśmy zrobić CLH ale nie dało rady. Jak jest wszystko podpięte i odblokowane to na zegarach pokazuje się błąd czujnika światła... nie mam takiego więc Klima zrobiona Jutro jeszcze sobie zmienię termostat i można jechać do norwegii
Opublikowano 12 Czerwca 20206 l Adam to widzę się dogadaliśmy, Ty masz bixenony z tego co widzę a nie xenony, więc do ręcznej regulacji musisz włożyć silniczki z Passata jak coś ? ale to dobrze, bo teraz tylko soczewki z B8 FL wrzucić i się cieszyć dobrym światłem ? Bo jeśli masz tam fabryczne soczewki to raczej na bank są wypalone i to nie świeci jak trzeba...
Opublikowano 12 Czerwca 20206 l Tak sobie przeglądnąłem temat od dechy do dechy i muszę przyznać fajna furmanka rozumiem że w norwegi zakupiłeś? gdzie szukać po internetach jakieś ogłoszenia o furki i części? podpowiesz coś? Może bym tu coś ciekawego upolował u wikingów
Opublikowano 12 Czerwca 20206 l Autor Szczerze Kamil to niewiem co to dokładnienarazie zostawiam tak jak jest. Choć faktycznie w porównaniu do B7 lub Pawła B6 to te wogule nie świecą. A odkąd jestem w PL to nie wyskoczył błąd poziomowania. U norasów tylko Edytowane 12 Czerwca 20206 l przez Adam87
Opublikowano 12 Czerwca 20206 l Autor 22 minuty temu, MaTeo85 napisał: Tak sobie przeglądnąłem temat od dechy do dechy i muszę przyznać fajna furmanka rozumiem że w norwegi zakupiłeś? gdzie szukać po internetach jakieś ogłoszenia o furki i części? podpowiesz coś? Może bym tu coś ciekawego upolował u wikingów Dzięki Mati Tak, kupiłem w Norwegii bo za długo nie wolno jeździć samochodem na polskich blachach. Niby można to jakoś obejść, ale ja niemam czasu ani ochoty się bawić w takie coś. W zasadzie jedyna strona jaką znam to FINN.no Tam znajdziesz samochody i części i chyba wszystko co tylko chcesz. Nawet ogłoszenia o pracę coś konkretnego będzie szukane czy narazie tylko rozeznanie???
Opublikowano 12 Czerwca 20206 l Dzięki Adam za info. Nie to bardziej chyba z nudów coś chcę popatrzeć Nie planuję zmieniać auta, może jakieś części da się trafić ale tak jak mówię bardziej z nudów, a że chwilowo siędzę w norwegi i nic nie robię po za siedzeniem w hotelu, to popatrzę co tu mają
Opublikowano 18 Czerwca 20206 l Autor Tak wyszło, że już jestem w norwegii. Jeszcze do tego 10 dni kwarantanny. Także mam czas na szukanie czegoś do obu autek
Opublikowano 18 Czerwca 20206 l Autor 1 godzinę temu, kamil-vag napisał: A ja myślałem ze mnie odwiedzisz No nic, może następnym razem hehe A no widzisz...nie tylko Ciebie nie odwiedziłem Następnym razem napewno podlecę, bo zrobimy coś z tymi lampami moimi.. bo jak jechałem to błąd się świecił prawie cały czas. No i lipnie świecą w nocy. Godzinę temu, Olgierd93 napisał: Obie audiczki super, felgi w a4 po prostu cudo Godzinę temu, Tkoczu_ napisał: Fajne audiczki, nie ma lipy Dzięki Panowie
Opublikowano 18 Czerwca 20206 l Właśnie miałem pisać do Ciebie o jakiś spot na weekendzie szybko wybyłeś albo ten czas tak zleciał..
Opublikowano 18 Czerwca 20206 l Autor 9 minut temu, karol1981 napisał: Właśnie miałem pisać do Ciebie o jakiś spot na weekendzie szybko wybyłeś albo ten czas tak zleciał.. Karolku, czas tak leci... Niby 2 tyg byłem a zleciało jak 2 dni.. tu jakieś sprawy, coś przy samochodach... i już... cza wracać Będę w sierpniu raczej na 3 tyg to się zgadamy. Bo teraz miałem załatwień z działką a w sierpniu już spokój
Opublikowano 18 Czerwca 20206 l Autor Teraz, Gremlin0209 napisał: No My mieliśmy spot dwa razy z Adamem ? 2 - osobowy ? U mnie na podwórku
Opublikowano 19 Czerwca 20206 l 19 godzin temu, Adam87 napisał: U mnie na podwórku No ładnie się chłopaki gromadzą a modów robić nie ma komu