krzysiek_f Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Ładne, zadbane auto ale niektóre dodatki uważam że tu nie pasują: owiewki szyb i dokładka pod tylnym zderzakiem. Plus za wywalenie z przodu Cupry, która siedzi w co drugiej A4-ce.
PJUS Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Na szczescie to mi ma sie podobac a nie Tobie Ps. cupry z przodu nigdy nie mialem
PJUS Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Ostatnio zostałem zaproszony na małą sesje. A oto kilka zdjec Na ostatnim zdjeciu poprosilem o zrobienie gladkiego frontu, moim zdaniem siedzi jak zloto.
Kirpo Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 W dniu 29.04.2020 o 12:46, PJUS napisał: Tak jak pisałem wczesniej jest plan na Lotke no więc go spełniłem, lotke kupiłem na grupie Fb w okazyjnej cenie (50 zł). Przyklejona na klej do szyb pozniec na noc dosisnieta tasmami i podkladem kolejowym. Niestesy taśma do mocowania szyb czolowych zostawila trwały slad wiec potrzebne bylo przeszlifowanie drobnym papierkiem. Jako wykonczenie poszedl PlastiDip Czarny Mat, uwazam ze czarna siadla dobrze gdyż mam wszystkie dodatki w czerni ( relingi, dokladki, szyby, ramki szyb ). Co to za lotka?
PJUS Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Opublikowano 3 Maja 2020 Dedykowana do B5 z ABS-u , ale gdzie taka druga znaleźć nie wiem. Kupiłem od goscia ktory dostal ją od niemca przy kupnie auta i lezala ponad 2 lata u niego w garazu.
ppatryk Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Bardzo przyjemna audi. Brakuje mi trochę zdjęć z wnętrza, bo nie jest zwykłe czarne.
PJUS Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Opublikowano 5 Maja 2020 W dniu 3.05.2020 o 19:35, ppatryk napisał: Bardzo przyjemna audi. Brakuje mi trochę zdjęć z wnętrza, bo nie jest zwykłe czarne. Mówisz masz ?
szafa Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 O ile z zewnątrz mi pasuje, tak środek pali mi oczy... ten żółty do niczego nie pasuje
krzysiek_f Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 Pasuje do zacisków ? Z tym jasnym wnętrzem zostawiłbym ori drewno, ewentualnie poszedł w czerń fortepianową.
PJUS Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Opublikowano 6 Maja 2020 7 godzin temu, krzysiek_f napisał: Pasuje do zacisków ? Z tym jasnym wnętrzem zostawiłbym ori drewno, ewentualnie poszedł w czerń fortepianową. To drewno strasznie wyglada, a teraz mam kontrast przynajmniej 10 godzin temu, szafa napisał: O ile z zewnątrz mi pasuje, tak środek pali mi oczy... ten żółty do niczego nie pasuje Niech Pali i wypali
PJUS Opublikowano 27 Października 2020 Autor Opublikowano 27 Października 2020 Naszło mnie aby coś zmienić w Audi wiec pojawiła się lekka okleina, musiałem trochę zmienić barwy Audi DTM gdyż czerwony by kompletnie nie pasował dla tego jest żółty. ☺️ W planach na zbliżająca się zimę jest zakup gwintu bo jednak jest za wysoko, regeneracja felg i nowe opony, tak by to jak kolwiek spasować
szafa Opublikowano 27 Października 2020 Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) Wpanie gleba, niższe opony, spasujesz dobrze i powinno być git, choć wersja bez oklejki moim zdaniem była ponadczasowa w której brakowało tylko obniżenia! Edytowane 27 Października 2020 przez szafa
PJUS Opublikowano 27 Października 2020 Autor Opublikowano 27 Października 2020 3 godziny temu, szafa napisał: Wpanie gleba, niższe opony, spasujesz dobrze i powinno być git, choć wersja bez oklejki moim zdaniem była ponadczasowa w której brakowało tylko obniżenia! Na szczescie jak mi sie odwidzi oklejka to nazbieram sobie juz kasy na poprawki lakiernicze i polerke 1
PJUS Opublikowano 27 Października 2020 Autor Opublikowano 27 Października 2020 Z gratów pojawiły się zegary z C5 full fis z ramkami chrom, będę wysłać na przeróbkę jak kupię manetkę od tempomatu i jak już wszystko będzie skompletowane to wjedzie do auta 1
longer_xd Opublikowano 28 Września 2021 Opublikowano 28 Września 2021 Z tego co zauważyłem sprzedajesz autko. Brak pomysłów, czy jakieś nowe nie związane z be piątką?
Rekomendowane odpowiedzi