MarcinL Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 4 godziny temu, Coldfire28 napisał: Wskoczyły drobne modyfikacje. Wszystko w głównym tytule. Tutaj wrzucam filmik z automatycznego otwierania klapy ? IMG_8653.MOV A jak zamykanie? Dasz link do zestawu?
raaf Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 Fajnie wygląda Odnośnie talerzyków b5 zerknij na KYB SG-700 50zł kpl nówki sztuki mi siadły Jak już planujesz tak wszystko ściemniać pomyśl nad tylnymi lampami, mi się efekt mega podoba odmładza trochę lampy i fajnie współgra z szybami
BartoszSoldier Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 Zawsze byłem sceptycznie nastawiony do tego automatycznego otwierania klapy ale widzę, ze wygląda to całkiem dobrze zmiana samych siłowników wystarczyła? Podrzuć linka do nich skąd brałeś.
Coldfire28 Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Opublikowano 5 Maja 2020 16 godzin temu, MarcinL napisał: A jak zamykanie? Dasz link do zestawu? Zamykanie ogólnie normalnie tylko przy dole trzeba mocniej wcisnąć, ale nie ma tragedii ? Link: Automatyczne otwieranie klapy bagażnika AUDI A4 B7 8697158491 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 130 zł - Automatyczne otwieranie klapy bagażnika AUDI A4 B7...
Coldfire28 Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Opublikowano 5 Maja 2020 9 godzin temu, BartoszSoldier napisał: Zawsze byłem sceptycznie nastawiony do tego automatycznego otwierania klapy ale widzę, ze wygląda to całkiem dobrze zmiana samych siłowników wystarczyła? Podrzuć linka do nich skąd brałeś. Mi się przydają te siłowniki MEGA bo często jak chce coś włożyć do bagażnika to muszę pierw odłożyć dana rzecz na ziemie, otworzyć bagażnik i włożyć do środka ? Teraz jest pikobello ? W odpowiedzi na komentarz @MarcinL wrzuciłem również link do siłowników ✌️
Coldfire28 Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Opublikowano 5 Maja 2020 13 godzin temu, raaf napisał: Fajnie wygląda Odnośnie talerzyków b5 zerknij na KYB SG-700 50zł kpl nówki sztuki mi siadły Jak już planujesz tak wszystko ściemniać pomyśl nad tylnymi lampami, mi się efekt mega podoba odmładza trochę lampy i fajnie współgra z szybami Hej ? Zerknąłem na link lecz aktualnie „brak dostępności”. Aktualnie zastanawiam się nad tymi talerzykami bo DP mam pociągnięty nieco głębiej w tył auta ponieważ został jeszcze zamontowany „tłumiczek” z s5 i niestety się nie mieści do końca i jest nisko ziemi. Jak założę talerzyki to już przez żadna hopkę nie przejadę, gdzie aktualnie czasami haczę ? Sam zobacz ?
raaf Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 Zły link Ci zapodalem, ja brałem z tego: Sprężyna talerzowa KYB SG-700 9104512134 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 24,01 zł - Sprężyna talerzowa KYB SG-700... Ale faktycznie mógłbyś już częściej zadzierać 1
Coldfire28 Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Opublikowano 13 Maja 2020 Dziś była wolna chwila to lekko odświeżyłem RUDI ? - kąpiel RRC shampoo o neutralnym PH - mycie felg RRC wheel gel „krwawa felga” - suszenie - QD Shiny Garage Ceramic Detailer - dressing do opon RRC - odkurzanie - kokpit i plastiki RRC Interior Dressing - zapach Clinex Scent - Magiczna Noc 1
Tkoczu_ Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Godzinę temu, Coldfire28 napisał: Dziś była wolna chwila to lekko odświeżyłem RUDI ? - kąpiel RRC shampoo o neutralnym PH - mycie felg RRC wheel gel „krwawa felga” - suszenie - QD Shiny Garage Ceramic Detailer - dressing do opon RRC - odkurzanie - kokpit i plastiki RRC Interior Dressing - zapach Clinex Scent - Magiczna Noc Od razu lepiej ! tak obserwuje twój temat i się muszę w końcu zmotywować żeby swój zrobić
lewiatan1989 Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Sztos robota!!! Ja czekam na chwilę wolnego aby za swój się zabrać, bo jak widzę takie foty na forum i patrzę na swojego brudasa to aż mi wstyd
Coldfire28 Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Opublikowano 14 Maja 2020 8 godzin temu, Tkoczu_ napisał: Od razu lepiej ! tak obserwuje twój temat i się muszę w końcu zmotywować żeby swój zrobić No to do dzieła ‼️ Nic nie cieszy jak przejażdżka czystym autem. Bynajmniej mnie ?
Coldfire28 Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Opublikowano 14 Maja 2020 7 godzin temu, lewiatan1989 napisał: Sztos robota!!! Ja czekam na chwilę wolnego aby za swój się zabrać, bo jak widzę takie foty na forum i patrzę na swojego brudasa to aż mi wstyd Hehe wiem o co chodzi. Ja osobiście robie większe mycie dwa razy do roku - WIOSNA/JESIEŃ, gdzie siedzę przy aucie 6h. W międzyczasie to tylko szybkie płukanie plus QD. Jestem zdania ze jak odświeża się regularnie to nie potrzeba więcej czasu niż 1,5h. Mam swoją baje i raz na tydzień odkurzanie plus plastiki, a co dwa mycie aktywna piana i QD - no chyba ze szybciej się ubrudzi to jadę z tematem ??
BartoszSoldier Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 Bardzo dobre jakościowe zdjecia A najbardziej urzekło mnie te pół dupki sam się zbieram za taka generalke i cały czas "coś" ... i wywalaj ten chrom, zrobi się agresywniej, mówię z autopsji
Coldfire28 Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Opublikowano 14 Maja 2020 Godzinę temu, BartoszSoldier napisał: Bardzo dobre jakościowe zdjecia A najbardziej urzekło mnie te pół dupki sam się zbieram za taka generalke i cały czas "coś" ... i wywalaj ten chrom, zrobi się agresywniej, mówię z autopsji Taaaak .... Chrom będzie OUT. Najpierw muszę kupić czarne relingi i wymienić, a później to już z górki ?
Moon_11 Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 Ładna furmanka powodzenia tam przy modzeniu 1
Coldfire28 Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Opublikowano 14 Maja 2020 Godzinę temu, Moon_11 napisał: Ładna furmanka powodzenia tam przy modzeniu Dziękować ?
BartoszSoldier Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 13 godzin temu, Coldfire28 napisał: Taaaak .... Chrom będzie OUT. Najpierw muszę kupić czarne relingi i wymienić, a później to już z górki ? Nooo u mnie z górki tak pół roku było z ostatnim elementem i jutro się zabieram za listwy wokół szyb
Coldfire28 Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Opublikowano 15 Maja 2020 9 godzin temu, BartoszSoldier napisał: Nooo u mnie z górki tak pół roku było z ostatnim elementem i jutro się zabieram za listwy wokół szyb Wymieniasz czy oklejasz ? Jak wymieniasz to Powodzonka bo to kupę roboty ... ?
Coldfire28 Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Opublikowano 15 Maja 2020 9 godzin temu, Tkoczu_ napisał: Skąd postojówki brałeś ? Postojowki czy DRL ? DRL kupowalem z Facebooka - mogę podesłać namiar jeśli chcesz 130,- za komplet, oczywiście bez błędów i co najważniejsze nie trzeba bylo dokładać rezystorów ?
Rekomendowane odpowiedzi