Pablo_89 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Jakieś foty wnętrza? I teraz mam dylemat czy 19" czy jednak 20" hehe….wygląda to pryma sort
Chuck Norris Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2020 We wnętrzu bieda niestety , ale w stanie salonowym ?, poluje na stołki jakieś, bo te taborety działają mi już na nerwy. Na szybko z dzisiejszego przepału w wielką sobote, swoją drogą wszystkim wesołych świąt Panowie ??
wielik Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Dekory fabryczne czy czymś oklejone/malowane?
karolek_ust Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Napewno sam malował no krzesła to najbiedniejsze jakie są , ale zazdroszcze ze masz MMI u mnie nie ma w SE mało jaka A4 B8 ma MMI
wielik Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Doczytałem. Super wyglądają te dekory w kolorze budy.. szczególnie ramka wokół zegarów..
Chuck Norris Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Troche cieplej sie zrobiło, więc zmobilizowałem się w końcu do założenia progów maxtona. Przy okazji auto umyte i odkurzone, kilka fot niestety telefonem, trzeba jakąś sesje ogarnąć ? 3
wielik Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Kozak. Tylko te fotele psują całość..
karolek_ust Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Godzinę temu, wielik napisał: Kozak. Tylko te fotele psują całość.. napewno za niedlugo wpadnie jakies Recaro Motorsport lub z RS4
wielik Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 8 minut temu, karolek_ust napisał: napewno za niedlugo wpadnie jakies Recaro Motorsport lub z RS4 Taa widziałem ostatnio taki zestaw używanych stołków z RS4 za 25kzl
Chuck Norris Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2020 2 godziny temu, wielik napisał: Taa widziałem ostatnio taki zestaw używanych stołków z RS4 za 25kzl Nie moja półka, a nawet jakby to cena jest totalnie pojebana ;).Wiele zmian na tą chwilę nie przewiduje, okres jest taki, że warto się wstrzymać z niepotrzebnymi wydatkami. Dziękuje za miłe komentarze, fajnie, że nie tylko mi się podoba ;D 1
Mordeliuss Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Powiedz mi kolego ile razy Cie zatrzymali za tablice za szybą :D? i jak sie tłumaczysz :)? Ja u siebie chce tak zrobić ale nie wiem czy mam do tego zdrowie psychiczne Autko sztooooos czarnuch Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Mordeliuss
karolek_ust Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Mordeliuss napisał: Powiedz mi kolego ile razy Cie zatrzymali za tablice za szybą :D? i jak sie tłumaczysz :)? Ja u siebie chce tak zrobić ale nie wiem czy mam do tego zdrowie psychiczne Autko sztooooos czarnuch ja w Vento Golfie Jetta jezdziłem tez za szyba i w ciagu łącznie 10 lat tuningowych jakie mam za sobą 2 razy mnie zatrzymali i zawsze ze ramka sie polamała i nie mam jak przymocować a tablica jest w widocznym miejscu nie ze ja ukryłem świadomie
Mordeliuss Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, karolek_ust napisał: ja w Vento Golfie Jetta jezdziłem tez za szyba i w ciagu łącznie 10 lat tuningowych jakie mam za sobą 2 razy mnie zatrzymali i zawsze ze ramka sie polamała i nie mam jak przymocować a tablica jest w widocznym miejscu nie ze ja ukryłem świadomie No tak tylko to podobno nie do końca wzgledem przepisów moze tak wisiec za szyba, a w zasadzie nie jest to jasno okreslone wiec policjant zawsze moze sie upierać. Mam znajomego ktory tak śmigal w B5 i znudziło mu się bo jak sie nie czepili tablicy to zabrali dowod za co innego i tak w kolko
Chuck Norris Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Nigdy nie miałem problemu z policją, raz mnie zatrzymali i po prostu założyłem tacke na golfa i odjechałem ;). W bagażniku są trytki, moge zapiąć w każdej chwili rejke Kontrolowany golf i jakieś słabe telefonowe foto nielegalnego zgromadzenia, niedługo będą lepsze zdjęcia
karolek_ust Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 CZerwone A2 robi robotę ale Audi też kozacko na tym kole wygląda
Chuck Norris Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Opublikowano 9 Maja 2020 W dniu 28.04.2020 o 10:54, karolek_ust napisał: CZerwone A2 robi robotę ale Audi też kozacko na tym kole wygląda Bardzo fajnie wygląda, a niedługo wpada west ;D Lekkie koniowanie , niedługo pewnie będą foty dobrej jakości... w końcu
karolek_ust Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 12 godzin temu, Chuck Norris napisał: Bardzo fajnie wygląda, a niedługo wpada west ;D Lekkie koniowanie , niedługo pewnie będą foty dobrej jakości... w końcu Skąd wy te westy bierzecie. Ja szukałem rok i nie było
Chuck Norris Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Opublikowano 14 Maja 2020 W dniu 10.05.2020 o 10:36, karolek_ust napisał: Skąd wy te westy bierzecie. Ja szukałem rok i nie było szukajcie, a znajdziecie czy jakoś tak
Rekomendowane odpowiedzi