Wik198 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Witam.Co to może być ? Rozrusznik czy stacyjka ? Brak reakcji na przekręcenie kluczyka,pod kablami tez nie odpala,po przekręceniu kluczyka słychać ze nastawnik się ruszają.Jakis czas temu zawiesił się rozrusznik i po stuknięciu w niego zapalił,miał iść po świętach do wymiany,teraz również ptak rekacji po uderzeniu w rozrusznik. IMG_0829.MOV
Ziewal Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Masz walnięty rozrusznik i pytasz się dlaczego nie odpala ? ??♂️
pila24 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Elektromagnes nie wysuwa,rozrusznik do rozebrania.
Wik198 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Ziewal napisał: Masz walnięty rozrusznik i pytasz się dlaczego nie odpala ? ??♂️ Pytam bo pewien nie jestem,po tym jak się odciął to nie było żadnych problemów,a znalazłem informacje,ze może być tez stacyjka i dlatego załączyłem film ukazujący jakie są objawy.A co do rozrusznika to jeśli jest to jego wina to jest jakiś sposób odpalenia auta jak jest on uwalony ?
pila24 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Gdybyś miał manual to na pych,z tipem takie metody mogą się skończyć uszkodzeniem skrzyni. Laweta i na warsztat,chyba że sam wydłubiesz rozrusznik z pod auta. 1
Rekomendowane odpowiedzi