kamilloo2188 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Witam, cały czas się zastanawiam nad pomalowaniem zaciskow hamulcowych tylko na jaki kolor ? Kolor auta to Lavagrau, czyli ciemny, nie czarny, bardziej taki bardzo ciemny brąz Zamieszczam zdjęcie poglądowe co do koloru nadwozia Podajcie swoje propozycje *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Manuale - DIY - zrób to sam - W tym dziale znajdziesz poradniki, dzięki którym sam dokonasz napraw lub modyfikacji w swoim aucie." - wątek przeniesiony
kamilloo2188 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Kurczę, jednak czerwony raczej mi nie podejdzie....Ale dzięki za zdanie. Czekam na więcej;)
kamilloo2188 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Serio nie będzie wstydu?;) A może lepiej na czarno lub jakiś grafit?
Langista Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 W tedy w ogóle nie będzie ich widać, zmyją się z ciemnym kolorem auta.
kamilloo2188 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2020 W sumie racja, ale jakość do czerwonych nie jestem przekonany
dekiel 13 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Auto zadbane , bez mocnych zmian. Jak zaciski seria proponuję srebrny i bedzie git.
KINIAM Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 10 godzin temu, kamilloo2188 napisał: Serio nie będzie wstydu?;) A może lepiej na czarno lub jakiś grafit? A masz tam jakieś wyczynowe hamulce ???. Jak dla mnie najważniejsze aby dobrze działały potem kolor. Kiedyś na początku szedłem w kolory czerwony, żółty z marzeniem w kierunku Porsche, Lambo. Teraz dopasowuję do koloru nadwozia lub felg. Jaki by kolor zacisku nie był to i tak będzie widoczny na tle tarczy poprzez perspektywę felgi.
Wandej Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 17 godzin temu, kamilloo2188 napisał: Witam, cały czas się zastanawiam nad pomalowaniem zaciskow hamulcowych tylko na jaki kolor ? Kolor auta to Lavagrau, czyli ciemny, nie czarny, bardziej taki bardzo ciemny brąz Zamieszczam zdjęcie poglądowe co do koloru nadwozia Podajcie swoje propozycje *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Manuale - DIY - zrób to sam - W tym dziale znajdziesz poradniki, dzięki którym sam dokonasz napraw lub modyfikacji w swoim aucie." - wątek przeniesiony Seryjnych na jaskrawo nie maluj. Daj większe i pod ten kolor auta widziałbym żółte/złote
Rekomendowane odpowiedzi