Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Zabudowa audio w avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktoś może mi polecić firmę umiarkowaną cenowo która zabuduje mi woofer na jednym boczku w bagażniku w małopolsce???

Opublikowano

czy ktoś może mi polecić firmę umiarkowaną cenowo która zabuduje mi woofer na jednym boczku w bagażniku w małopolsce???

Moze lepiej by było zabudować głosnik w kole zapasowym, gdzieś na warsztacie nawet był poradnik co i jak efekt fajny ale i głosnik musi być w miare dostosowany do takiej pojemności koła :good:

Opublikowano

głośnik w kole trzeba nieźle napędzić... to musi być baaardzo dobry sprzęt... ja chciałem zlikwidować lewy boczek i podpiąć całość pod 5kanałowy piecyk.. woofer i głośniki w drzwiach... będzie grało fajnie i nie zabierze miejsca... a mam sprzęcik z poprzedniego auta więc muszę zacząć od bagaznika...

Opublikowano

Podjedz sobie do "Multi Serwis Elektronik s.c." ul.Wielicka 8, Kraków. Pogadaj z chłopakami może ci coś wymyślą ciekawego za rozsądną cenę.

Opublikowano

a na 29 listopada pytałeś tych dziadków ? co prawda nie daze ich sympatją ale są dobrzy

Opublikowano

też ich nie darzę .... klinika dźwięku może wyczyścić portfel... chodzi mi o kogoś z pojęciem, kto z parę stówek mi to zrobi i zamontuje,resztę audio zrobię sobie sam