Aroo12 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam Audi a4b6 automatyczna skrzynia Ostatnio mam problem spowodowanym jest tym że po wrzuceniu biegu zapala mi się kontrolka niskiego poziomu oleju a jak wrzucam na bieg neutralny to Odrazu gasnie był podpinany pod komputer ale żadne błędy nie wyskakują sprawdzałem poziom oleju i jest pomiędzy minimum a max proszę o pomoc Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez Aroo12
MaTeo85 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Wypadało by przeczytać regulamin forum, przywitać się, napisać jakie auto, jaka skrzynia biegów itp. itd. No ale po co się męczyć? Lepiej od razu napisać bezsensowny wątek...
Aroo12 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2020 2 godziny temu, MaTeo85 napisał: Wypadało by przeczytać regulamin forum, przywitać się, napisać jakie auto, jaka skrzynia biegów itp. itd. No ale po co się męczyć? Lepiej od razu napisać bezsensowny wątek... Wypadało by przestać pisać głupie komentarze jakbyś chciał wiedzieć pierwszy raz daje post na takim forum a po drugie to ty napisałeś bezsensowny komentarz
Rekomendowane odpowiedzi