blejs Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Witajcie Panowie, Niestety zbliża mi się wymiana napinacza łańcucha w moim 1.8T... Sprawa bolesna bo w ASO komplet z łańcuchem to koszt 2800zł... Stąd mam kilka pytań: 1.Czy próbować uratować sprawę zmieniając tylko ślizgi i łańcuch? dadzą radę te ślizgi z linka? 2. A może kupić ori używkę i tam założyć nowe ślizgi plus łańcuch? 3. Co jeszcze przy okazji mogę wymienić,gdy ściągne pokrywę? Liczę na odpowiedź, Gorąco pozdrawiam Ślizgi nastawnika faz AUDI VW 1.8T 9118468636 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 249 zł - Ślizgi nastawnika faz AUDI VW 1.8T (9118468636). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! D
przem8 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Kupić ori bez wtyki albo zamiennik febi, wywalić w sofcie u tunera zmienne fazy i przy okazji zrobić program jeśli jeszcze nie masz. 1
szpakuziom Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Dokładnie tak jak Przemek napisał. Wymienić na ten bez cewki zapłacisz za wszystko z 1400zł wraz z wyłączeniem tego w sofcie, ale będziesz miał oryginalny i na lata. Inaczej to możesz założyć febi i jeździć, ale ile to pochodzi, to nie wiadomo. Inne opcje nieopłacalne. Możesz przy okazji wymienić uszczelniacze wałków rozrządu. 1
blejs Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Dziękuję Panowie za wskazówki ,a możecie podrzucić linkacza do tego napinacza bez cewki?? Bo ja za cholerę nie mogę takiego znaleźć :/
grubcio1980 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 W VW powiedz, że do silnika APU z A4 b5 rok 98. Tylko serwis 1
Majk009 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 NAPINACZ ŁAŃCUCHA ROZRZĄDU AUDI VW SEAT SKODA 1.8T Volkswagen Classic Parts - Autoryzowany partner Volkswagen Classic Parts VW Classic Parts POLSKA VOLKSWAGENCLASSICPARTS.PL NAPINACZ ŁAŃCUCHA ROZRZĄDU AUDI VW SEAT SKODA 1.8T 1
Rekomendowane odpowiedzi