Lacost Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Witam mam Problem w Audi a4 b5 1.9tdi 110 nie zapalają mi się świece żarowe samochód nie chce odpalić co może być przyczyna?
OLIVER Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 świece przy obecnych temperaturach nie mają co robić sprawdziłeś czy na zaworku który jest na pompie dochodzi napięcie 12V podczas kręcenia rozrusznikiem ?
Lacost Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Tak przy pompie jest dobre napięcie wszystko w porządku martwi mie raczej ze to wiązka lub najgorsze sterownik
OLIVER Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 A tak przy okazji uzupełnij profil by wiedzieć więcej o samochodzie A podpinałeś pod komputer? jakieś błędy? stało się to z dnia nadzień? Jak by co to komputer do AFN mam ale to trzeba by potwierdzić ...
Lacost Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2020 o to chodzi ze nawet nie można sie podpiąć pod komputer bo nie szuka w ogole nic nie mozna .. masakra
OLIVER Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 A był podpinany kiedykolwiek? i było sprawne wszystko ? to znaczy łączył się komputer ze sterownikiem?
Lacost Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Tak wcześniej było wszystko dobrze byl komputer podpinany i wyszukiwało a teraz nic Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez Lacost
OLIVER Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 To tu ja ci nie pomogę ... Może ktoś inny cie naprowadzi na tą usterkę ...
kamil-vag Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 To trzeba sprawdzić czy w ogóle dochodzi napięcie do sterownika. Może przekaznik ECM się zepsuł. Jaki masz rocznik auta i jaki symbol silnika to Ci sprawdzę które piny to zasilanie.
kamil-vag Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Tu masz gdzie posprawdzać napięcia na ECM i ECU, czyli przekaźnik sterowania silnika, komputer sterujący:
Rekomendowane odpowiedzi